2.el Samsung s22 ultra alınır mı ?

SHN67

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.

Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.
her şey Güzelde Cihaz Biraz Isınır İşlemciden Dolayı Onun Harici Zaten Samsung Ultra Serisi Güzeldir .

telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondur
Oyun Oynamasanda Isınız Gen 1 Genel Anlamda , 888 İle Aynı Diyebilirim .

Alınmaz diyorsun nedenini açıkla. Yeni teknoloji, yeni çıkmış telefon, yazılımı teknolojisi güncel, s22 e göre daha iyi, neden alınmaz. Açıklar mısın.
S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .

Üstelik " Fan Editon " İle Ultra Sürümünüde Bir Tutman Çok Garip ?

S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .

Üstelik " Fan Editon " İle Ultra Sürümünüde Bir Tutman Çok Garip ?
Sorduğum soruya cevap bile vermiyorsun, 3 yıl öncesinin teknolojisi ile şimdiyi mi kıyaslıyorsun. 24fe 3 yaşına geldiği zaman s22u 6 yaşına gelmiş ve desteği bitmiş olacak, ki bir telefonun ömrü en fazla 5 yıl, her türlü mantıksız bir seçim olur.
Kıyaslarsan S22u ile s24fe nerede ise aynıdır, belki işlemci görüntü ram konusunda daha da iyi olabilir.
Güncelde kalma daima iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri