23kFiyat?
Temizse alınır fiyatı da iyi söylemiş
her şey Güzelde Cihaz Biraz Isınır İşlemciden Dolayı Onun Harici Zaten Samsung Ultra Serisi Güzeldir .Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.
telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondurher şey Güzelde Cihaz Biraz Isınır İşlemciden Dolayı Onun Harici Zaten Samsung Ultra Serisi Güzeldir .
Oyun Oynamasanda Isınız Gen 1 Genel Anlamda , 888 İle Aynı Diyebilirim .telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondur
S24FE Alınmaz Bence .2 3k daha ekle 0 Samsung s24fe almadı öneririm.
Alınmaz diyorsun nedenini açıkla. Yeni teknoloji, yeni çıkmış telefon, yazılımı teknolojisi güncel, s22 e göre daha iyi, neden alınmaz. Açıklar mısın.S24FE Alınmaz Bence .
S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .Alınmaz diyorsun nedenini açıkla. Yeni teknoloji, yeni çıkmış telefon, yazılımı teknolojisi güncel, s22 e göre daha iyi, neden alınmaz. Açıklar mısın.
Sorduğum soruya cevap bile vermiyorsun, 3 yıl öncesinin teknolojisi ile şimdiyi mi kıyaslıyorsun. 24fe 3 yaşına geldiği zaman s22u 6 yaşına gelmiş ve desteği bitmiş olacak, ki bir telefonun ömrü en fazla 5 yıl, her türlü mantıksız bir seçim olur.S22U Daha İyi Ondan Çünkü , Yeni Çıkmış Olması Daha İyi Olduğu Anlamına Gelmez .
Üstelik " Fan Editon " İle Ultra Sürümünüde Bir Tutman Çok Garip ?