2. El Samsung Watch 7 alınır mı? ?

Bence samsung saatler kötü ama alacaksan bu

6 ile 7 farkı
6da l1 var 7de l1 ve l5 gps var
16 gb 32 gb
Ciddi performans farkı
Pil neredeyse aynı hatta aynı sadece işlemci 7yi hafif ileri atıyor verimlilikten dolayı
Ekran kaliteside 7de bi tık iyi ama zaten akıllı saat fark etmezsin bile.

Kısa cevap 7

Bence samsung saatler kötü ama alacaksan bu

6 ile 7 farkı
6da l1 var 7de l1 ve l5 gps var
16 gb 32 gb
Ciddi performans farkı
Pil neredeyse aynı hatta aynı sadece işlemci 7yi hafif ileri atıyor verimlilikten dolayı
Ekran kaliteside 7de bi tık iyi ama zaten akıllı saat fark etmezsin bile.

Kısa cevap 7
alternatif saatler varmı hocam

watch 6 classic eski olmuyormu hocam artık
yani bilemiyorum size kalmış ama haal güncelleme alıyor görüntüsüs gerçekten ilgi çekiyor silver olan tabii ki ben alacak olursam ya 8 serisis ya ultra ama onlara para yettireyemeyeceğimden 6 classic alıp birde metal kordon takıp çok iyi şekilde kullanmayı seçerdim ayrıca her özelliği aktif parlaklık tam açık ekran sürekli açık olarak 1 tam gün gidiyor gece de takıyorum verileri ölmesi açısından akşşam şarza takıp yatmadan önce geri çıkartıyorum aynı döngü ile kullanıyorum eğer özellikler önemli değilse uzun süre gitsin istersen Huawei bakalısın ancak onalrda akıllı saatten çok akıllı bileklik misali oluyor

alternatif saatler varmı hocam
Hem wear os olup hemde daha uzun giden ürünler var ama türkiyede mevcut değil. Wear os diyince trde max samsung oluyor.

Wear os düz andeoid gibi düşün yapabileceklerin daha fazla ondan daha az sarj.

Alternatif istersen wearoslu yd alacan ama daha cok para vermen gerekecek onun harici sadece sağlık takibi ve pil odaklı oluyorlar özellik bakımı daha az oluyor

Yeterli performans = doze moda girip anamenüde çerceveyi döndürürken bile kasması
yani evde 2 tane 6 classic 1 tane düz 6 kullanan var ve hiçbirinde bu olmadı baya kaymak gibi akıyor yinede siz bilirsiniz ben öneride bulundum

yani evde 2 tane 6 classic 1 tane düz 6 kullanan var ve hiçbirinde bu olmadı baya kaymak gibi akıyor yinede siz bilirsiniz ben öneride bulundum
Full kasacak demiyorum ama kasan bir cihaz 6

Spor yapıp bi yandan spotify açarken ded oluyor zaten. Yeniden başlama süresi 7ye göre aşırı uzun 50 sn ile 10 15 sn bir değil

Geri