2. EL SAPPHİRE RX 6500 XT FURMARK TESTİ

Karar senin iade edebiliyorsun zaten fiyat iyi yapıştır

RX 6500 XT daha çok yeni bir model, bu kadar kısa sürede bozacaklarını sanmam zaten :D
abi sende haklısın b560 a pro i3 10100f var pcıe 4 desteği kullanabilirmiyim bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Testte sorun gözükmüyor. 65 derece normal. Testi 1080P 0xMsaa yapmasını ister misiniz.

2800 TL de uygun bence, alınabilir.
hemen söyleyim

abi sende haklısın b560 a pro i3 10100f var pcıe 4 desteği kullanabilirmiyim bunda

hemen söyleyim
i3 10100f pcie4.0 değil tam performans alamazsın

2900 ü 2800 e bitirdik sahibinden.comdan alıyorum zaten bir sorun olursa iade ederim ancak hep 2900-3200 arası satılıyor
yurt dışı garantısız kart olmasın

grafik dalgalı ve 64 bu kart için biraz fazla bende xfx rx 6500 xt var 3200e bırakıcam
daha ne istıyon 45 derece 50 derecedemı çalışsın kart nesı fazla olması gerek ıdealı bu

2 aylık rx 6500 testi geldi ancak pek anlamıyorum bu konulardan bir sorunu varmıdır acaba Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
değerler normal duruyor dostum ama en az 15 dk yapılsa daha ıyı olru ve occt vram 3d testlerinide yaptır 10 dk

daha ne istıyon 45 derece 50 derecedemı çalışsın kart nesı fazla olması gerek ıdealı bu

değerler normal duruyor dostum ama en az 15 dk yapılsa daha ıyı olru ve occt vram 3d testlerinide yaptır 10 dk
benimki 50 derece çalışıyor yani

benimki 50 derece çalışıyor yani
fabnları yüzde 70 80 e alırsam benımkıde oyle çalışır çokta malını övmene gerek yok yani gereklı testlere baktım inceledım 60 67 lerde çalışıyor ortalama tum rx 6500xt ler

fabnları yüzde 70 80 e alırsam benımkıde oyle çalışır çokta malını övmene gerek yok yani gereklı testlere baktım inceledım 60 67 lerde çalışıyor ortalama tum rx 6500xt ler
70 değil otoda sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim neyse

20dk yapmış hepsiburadadan alınma

Geri