Neler Yeni

2. El Satış Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
1-Ürünün ne olduğu bilmiyorum ama lütfen sağlam paketleyin.
2-Kargo ücreti hakkında alıcıyı bilgilendirmenizi öneririm ve pc parçası ise sistemine uyduğundan emin olun.
Aklıma şimdilik bunlar geldi

Concorde

80+
Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
Sahibinden.com u kullan orda para sistemde kalıyor ürün karşı tarafa geçince sana ulaşıyor kargoyu da ptt ile halledebilirsin ptt de ucuz

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-Ürünün ne olduğu bilmiyorum ama lütfen sağlam paketleyin.
2-Kargo ücreti hakkında alıcıyı bilgilendirmenizi öneririm ve pc parçası ise sistemine uyduğundan emin olun.
Aklıma şimdilik bunlar geldi
Kulaklık satıyorum 0 kapalı kutusunda

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibinden.com u kullan orda para sistemde kalıyor ürün karşı tarafa geçince sana ulaşıyor kargoyu da ptt ile halledebilirsin ptt de ucuz
ürüne zarar verip iade edilebilir gibi şeyler okumuştum ne kadar doğru

Bieshala

80+ Bronze
E-Ticaret İle Yapabilirsin İstersen . Paranı Almadan Ürünü Verme Yapabiliyorsan Elden Satmaya Çalış Bunun İçin Letgoya Koyabilirsin Ürününü.

Top Bottom