Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
Sahibinden.com u kullan orda para sistemde kalıyor ürün karşı tarafa geçince sana ulaşıyor kargoyu da ptt ile halledebilirsin ptt de ucuzSattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
Kulaklık satıyorum 0 kapalı kutusunda1-Ürünün ne olduğu bilmiyorum ama lütfen sağlam paketleyin.
2-Kargo ücreti hakkında alıcıyı bilgilendirmenizi öneririm ve pc parçası ise sistemine uyduğundan emin olun.
Aklıma şimdilik bunlar geldi
Alıcı havale yapacakmış zatenSahibinden.com u kullan orda para sistemde kalıyor ürün karşı tarafa geçince sana ulaşıyor kargoyu da ptt ile halledebilirsin ptt de ucuz
Havale yaparsa parayı çekemezAlıcı havale yapacakmış zaten
Satıcı için daha güvenli bir yöntem
Neden çekemesin?Havale yaparsa parayı çekemez
Havale ile gönderdiğinde açıklama kısmına ürünü satın aldım ücreti diye not düşsün yoksa yanlış gönderdim der parayı alsınAlıcı havale yapacakmış zaten
Satıcı için daha güvenli bir yöntem
ürüne zarar verip iade edilebilir gibi şeyler okumuştum ne kadar doğruSahibinden.com u kullan orda para sistemde kalıyor ürün karşı tarafa geçince sana ulaşıyor kargoyu da ptt ile halledebilirsin ptt de ucuz
E-Ticaret İle Yapabilirsin İstersen . Paranı Almadan Ürünü Verme Yapabiliyorsan Elden Satmaya Çalış Bunun İçin Letgoya Koyabilirsin Ürününü.Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
Param güvende gibi sistemlerle satarsanız başınıza böyle şeyler gelebilir ama paketlerken video çekerseniz pek sorun olmuyor diye biliyorumürüne zarar verip iade edilebilir gibi şeyler okumuştum ne kadar doğru
Doğru olabilir. Milletimiz iyi bir şeyi suistimal etmeyi çok seviyor. Yaşayanda var.ürüne zarar verip iade edilebilir gibi şeyler okumuştum ne kadar doğru
Fotoğraflarını çek sattığım ürün kusurlu geldi de dava açarsınürüne zarar verip iade edilebilir gibi şeyler okumuştum ne kadar doğru