soullessword
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
2El GTX1660 almayı düşünüyorum. Ekran kartını nasıl test etmeliyim, nelere dikkat etmeliyim.
Furmark 1080p 0x msaa da 15dk test sıcaklık 80 dereceye , fanlar ise %75 lere dayanmasin onun harici MHz ler internetteki ile aynı olsun test sırasında . Occt ile VRAM testi de yapabilirsiniz2El GTX1660 almayı düşünüyorum. Ekran kartını nasıl test etmeliyim, nelere dikkat etmeliyim.
Hocam furmark testleri böyle gözüküyor fakat ben bu konulardan tam anlamıyorum herhalde 15 dakikalık bir test değil sence değerleri nasılFurmark 1080p 0x msaa da 15dk test sıcaklık 80 dereceye , fanlar ise %75 lere dayanmasin onun harici MHz ler internetteki ile aynı olsun test sırasında . Occt ile VRAM testi de yapabilirsiniz
Bu şekilde değilde test sırasındaki ss lazım .Hocam furmark testleri böyle gözüküyor fakat ben bu konulardan tam anlamıyorum herhalde 15 dakikalık bir test değil sence değerleri nasılAlıntıyı görüntüle
kanka bekle. Bende gainward 1660 super var ben furmark testi yapiyim ona gore karar verirsin. kartim temiz benim 10 ay garantisi var dahaHocam furmark testleri böyle gözüküyor fakat ben bu konulardan tam anlamıyorum herhalde 15 dakikalık bir test değil sence değerleri nasılAlıntıyı görüntüle
Olur hocamkanka bekle. Bende gainward 1660 super var ben furmark testi yapiyim ona gore karar verirsin. kartim temiz benim 10 ay garantisi var daha