Neler Yeni

Yardım 2. El ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim

DELİ45

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
7000
Daha önce 2. El hiçbir ürün almadım ve bilgim 0 2. El konusunda 6-7k bütçem var oyun için kullanıcam nelere dikkat etmeliyim alırken?

Furmark ve OCCT testleri yaparsın ama miningli mi değil mi nasıl anlaşılır onu ben de bilmiyorum. O paraya RX6700 falan alırsın sanırım.

Daha önce 2. El hiçbir ürün almadım ve bilgim 0 2. El konusunda 6-7k bütçem var oyun için kullanıcam nelere dikkat etmeliyim alırken?
Kozmetiğine korozyonuna bak furmark yaptır 7kda ise 6700xt falan mantıklı olur

Kozmetiğine korozyonuna bak furmark yaptır 7kda ise 6700xt falan mantıklı olur
Onlar ney? Kozmetik korozyon? 6600xt düşünüyorum şuanlık sonrasında full 0dan sistem çekicem 4080li bu idareten olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070*

Onlar ney? Kozmetik korozyon? 6600xt düşünüyorum şuanlık sonrasında full 0dan sistem çekicem 4080li bu idareten olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070*
Demir aşınması yani korozyon pas
Tutmasi vb. Kozmetikte dis temizlik vs.

İçini açabiliyorsanız mosfetlerdeki korozyonlara, vramlere, termal pedlere ve macuna, kartın fanlarındaki aşınmalara ve gpu slot girişine göz atmanızı öneririm.

Bilgim yok genel olarak uzaktan programdan testlerini yaptırıcam geldiğindede burada genel olarak güvendiğim bir bilgisayarcıya götürücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,408
Üyeler
173,371
Son üye
sametFB
Geri