Neler Yeni

2.El Satışta Dolandırılma İhtimalim Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
İyi günler dünde konuyu açmıştım kamera satıyordum adam fast ile parayı atıcaktı havaleden geri para çekiliyor mu diye cevabı almıştım bugün adam sabah parayı yolladı çektim sonra aradı ve kargoyu farklı ildeki fotoğrafçı arkadaşına yollama mı söyledi (adam kontrol edip sd kart hediye edip ona yollayacakmış) wp konuşmasında bana kargolamam gerektiği mng kargo kodunu verdi kargolayıp fotoğrafını attım tamam dedi ancak amcam içime kurt düşürdü dedi ki kargolayan ve hesaba para atan farklı kişi adam kamera gelmedi diye parasını geri ister dedi böyle bir hakkı olabilir mi kendi söylediği koda kargoladım konuşmasına dahil her şey var.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Belli olmaz. Sen aldıgın kişi adına ve adrese gönder. Paranı başka hesaba aktar eft iptali felan durumu varsa eğer. Alışverişlerde parayı kim veriyorsa ürün onun adına verilmelidir.

En İyi Cevap
3
Hocam dediğiniz şey imkansız olmasada çok düşük ihtimal. Parayı size gönderirken açıklama kısmına bir şey yazdımı? Yazmadıysa baştan cacık. Ki biraz düşüğe satın ama böyle şeylerle uğraşmayın. Çektiğiniz strese bile değmez.
Edit: Hocam büyük yazı sadece okumayı zorlaştırıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
parayı sana attıysa sıkıntı çıkmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
konuşmalar var ise sorun olmaz parayı gönderen ve mesajı gönderen aynı kişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz şey imkansız olmasada çok düşük ihtimal. Parayı size gönderirken açıklama kısmına bir şey yazdımı? Yazmadıysa baştan cacık. Ki biraz düşüğe satın ama böyle şeylerle uğraşmayın. Çektiğiniz strese bile değmez.
Edit: Hocam büyük yazı sadece okumayı zorlaştırıyor :)
Ucuza sattım bide 2 ay satılmadı benim bahtsızlığım herhalde birde parayı yollarken açıklamaya yazdırdım nikon d5300 ödemesidir diye hemen çektim parayı sonra kargoladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli olmaz. Sen aldıgın kişi adına ve adrese gönder. Paranı başka hesaba aktar eft iptali felan durumu varsa eğer. Alışverişlerde parayı kim veriyorsa ürün onun adına verilmelidir.
Yolladım valla parayıda nakit olarak çektim iptal edemezler daha diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıkıntı olmaz bununla kim uğraşır
Bende aynısını düşündüm sağolsun amcam 2.5K lık alet için yüksek şuraya kadar çıkardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Böyle bir durumda geri alamazlar parayı ama mahkeme zart zurt olur mu bilmem bence bir şey olmaz ama
Velevki mahkemeye verse bile kendisi dekontunu her şeyini attığı numaradan buna kargolarsın diye verdiği kişiye kargoladım burdanda dolandırılırsam helal diyecem valla

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
İyi günler dünde konuyu açmıştım kamera satıyordum adam fast ile parayı atıcaktı havaleden geri para çekiliyor mu diye cevabı almıştım bugün adam sabah parayı yolladı çektim sonra aradı ve kargoyu farklı ildeki fotoğrafçı arkadaşına yollama mı söyledi (adam kontrol edip sd kart hediye edip ona yollayacakmış) wp konuşmasında bana kargolamam gerektiği mng kargo kodunu verdi kargolayıp fotoğrafını attım tamam dedi ancak amcam içime kurt düşürdü dedi ki kargolayan ve hesaba para atan farklı kişi adam kamera gelmedi diye parasını geri ister dedi böyle bir hakkı olabilir mi kendi söylediği koda kargoladım konuşmasına dahil her şey var.

Konuşmayı kaybetme elinde bulunsun ne olur ne olmaz ama herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum olay belli süreç belli.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Velevki mahkemeye verse bile kendisi dekontunu her şeyini attığı numaradan buna kargolarsın diye verdiği kişiye kargoladım burdanda dolandırılırsam helal diyecem valla
Vallaha böyle bir durumda bile güven kokusu alamıyorken sahibinden param güvende üzerinden veya başka bu tarz uygulama sürecin de nasıl güven olacak bilmiyorum doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle dolandırıcı yöntemi var.
Yani gelmedi diyebilme hakkı doğuyor netice de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,716
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom