Neler Yeni

2.el sattığım işlemci sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Arkadaşlar 3 3100 sattım sonra adam bana şimdi diyor işlrmci oyunda 80 derece bende 4 fanlı kasa vardı ve işlemci hiç o dereceyi görmedi 70 üstüne çıkmadı adamın kasası kapalı Yarın fanlı kasada denicekmiş adam iade isterse ne yapıcam ?Alıntıyı görüntüle
termal macun yenilenmediyse ondan yapar yada kasasına fan yoksa ondan yapar iade isetersede bende öyle yapmıyordu de geç paranı aldıysan sorun yok eğer sen verdinde problemli ise geri al

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Keptın

80+ Silver
Havale ile aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyledim yarın başka kasada denicekmiş.
Ryzen 3. nesil işlemcilerin ısındığını ve ortada sorun olacak bir durum olmadığı için iade alamayacağını belirtmelisin. Polislik bir durum yok, sen ürünü sağlam teslim etmişsin. Şikayet etsede bir netice çıkmaz.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
kasada baya tozlu gibi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Havale ile aldıysa para iadesi yapmak zorunda değilsin,montajda hata yapmış olabilir ve zaten kasası milenyumdan kalma,oraya ne taksan zaten ısınacak.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Havale ile aldıysa para iadesi yapmak zorunda değilsin,montajda hata yapmış olabilir ve zaten kasası milenyumdan kalma,oraya ne taksan zaten ısınacak.
kasada baya tozlu gibi
Ryzen 3. nesil işlemcilerin ısındığını ve ortada sorun olacak bir durum olmadığı için iade alamayacağını belirtmelisin. Polislik bir durum yok, sen ürünü sağlam teslim etmişsin. Şikayet etsede bir netice çıkmaz.
Aklıma gelmedi keşke dereceyi çekseydim oyunu açıyor sorunsuz diye video çektim aklıma derece gelmedi.

Top Bottom