Neler Yeni

2.El sayfasının saçmalık ve kazıklık olayı

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Arkadaşlar yani bende azbuz alım satım yaptım 2.el pc işinde ama forumda ki ''2.el satış'' fiyatları gerçekten komedi, adamlar 6700 xt li sisteme 40k falan istiyor, kaç yıllık ortalam bir ekran kartına 5000, 6000 fiyat biçmeler, görünce bir gülme geldi. Eğer oraya ilan koyan arkadaşlar veya ordan bir şeyler almaya çalışan arkadaşlar varsa açık açık söyleyeyim, facebook ve whatsap gruplarında çok daha uyguna her türlü pc parçası satılıyor, fiyat biçenler kendilerine çeki düzen verirse sevinirim çünkü trajedikomik bir durum. Sonra hiç utanmadan arkadaşlar ortamlarında ülkede ki pahalılık durumlarından bahsederler, kimse kusura bakmasın ama o orta yaş çakal esnaflardan hiç farkınız yok, herkes güçü yettiği kadar eziyet ediyor birbirine.

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar yani bende azbuz alım satım yaptım 2.el pc işinde ama forumda ki ''2.el satış'' fiyatları gerçekten komedi, adamlar 6700 xt li sisteme 40k falan istiyor, kaç yıllık ortalam bir ekran kartına 5000, 6000 fiyat biçmeler, görünce bir gülme geldi. Eğer oraya ilan koyan arkadaşlar veya ordan bir şeyler almaya çalışan arkadaşlar varsa açık açık söyleyeyim, facebook ve whatsap gruplarında çok daha uyguna her türlü pc parçası satılıyor, fiyat biçenler kendilerine çeki düzen verirse sevinirim çünkü trajedikomik bir durum. Sonra hiç utanmadan arkadaşlar ortamlarında ülkede ki pahalılık durumlarından bahsederler, kimse kusura bakmasın ama o orta yaş çakal esnaflardan hiç farkınız yok, herkes güçü yettiği kadar eziyet ediyor birbirine.
cidden oyle ben cok bakmıyorum ama bazıları var ozellıkle bı tane arkadas var bıde sımdı ısmını vermıyım bı laptopa ederınden 5k fazla koymus oglum burayı sız galıba hıcbır bılgısı olmayan trendyoldan kazık pc alan ya da sarı sıteden monıtor var dıye 3 kat fıyat cekılen sıstemlerı alan cahıl ınsanlarla karıstırıyorsunuz harbıden yazık

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Katılıyorum hocam. Piyasayı öldürüyor namussuzlar bu tip bildiğiniz facebook sayfası, whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ? Bıktım açıkcası o sitelere girmekten.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum hocam. Piyasayı öldürüyor namussuzlar bu tip bildiğiniz facebook sayfası, whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ? Bıktım açıkcası o sitelere girmekten.

hocam ekran kartları için bu grubu önerebilirim ayrıca whatsapp grupları da var ama onu nasıl paylaşabilirim bilmiyorum.

diğer gruplar ise;

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

hocam ekran kartları için bu grubu önerebilirim ayrıca whatsapp grupları da var ama onu nasıl paylaşabilirim bilmiyorum.

diğer gruplar ise;

Çok teşekkürler hocam belki diğer arkadaşlarda faydalanmak isteyebilir. Elinize sağlık

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alperen Yılmaz
Face ikinci el sitelerinden daha hayırlı

Top Bottom