tefoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Hocam psu 500 w demi sizin derx6600 taktım uçak gibi sistem oldu![]()
Hocam psu 500 w demi sizin derx6600 taktım uçak gibi sistem oldu![]()
Hocam afterburner yazılımı ile mi bakıyorsunuz ?hocam 6. dakikada 87 oldu o yüzden kapattım direk bişey olur diye ama sıcaklığın yanında power %80-90 gidip geliyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğer değerler normal ama furmark niye böyle anlamadım
Hocam msi afterburner indirip test sırasında değerleri oradan kontrol ediniz furmark sıcaklık ve fan devri gibi bazı şeyleri bazen yanlış gösterebiliyorfurmark hocam yazmıştım
hocam şuan dışardayım 22.30 gibi anca evde olurumHocam msi afterburner indirip test sırasında değerleri oradan kontrol ediniz furmark sıcaklık ve fan devri gibi bazı şeyleri bazen yanlış gösterebiliyo
Sorun değil. Müsait olunca siz değerleri bizimle paylaşırsınız, ona göre yine istişare ederizhocam şuan dışardayım 22.30 gibi anca evde olurum
600wHocam psu 500 w demi sizin de
hocam indirdim kurdum ne yapmam gerekiyorSorun değil. Müsait olunca siz değerleri bizimle paylaşırsınız, ona göre yine istişare ederiz
Hocam bir tane monitör simgesi olması gerekiyor, oraya tıklayın ekran kartının değerleri en üstte çıkacaktır. Ardından furmark ı çalıştırın ve gpu sıcaklığını takip edinhocam indirdim kurdum ne yapmam gerekiyor
hocam furmarkı en yüksekde mi yapayımHocam bir tane monitör simgesi olması gerekiyor, oraya tıklayın ekran kartının değerleri en üstte çıkacaktır. Ardından furmark ı çalıştırın ve gpu sıcaklığını takip edin
1660 olduğu için 1080p fxaa ile yapınız olmazsa 8x msaa ya düşürürsünüzhocam furmarkı en yüksekde mi yapayım
ve kaç dakika bekleyeyimHocam bir tane monitör simgesi olması gerekiyor, oraya tıklayın ekran kartının değerleri en üstte çıkacaktır. Ardından furmark ı çalıştırın ve gpu sıcaklığını takip edin
10 dakika yeterli olur. Ayrıca sıcaklık çok çıkarsa furmark ı kapatmayın nereye kadar sistem açık devam ediyor onu görün.ve kaç dakika bekleyeyim