Çözüldü✓ 2. el sistem önerisi

Hocam ilerde belkide rtx3060 a kadar ekran kartı takarsınız kolay kolay darboğaz yapmaz. Fakat fps noktasını kullanan birisi cevaplarsa daha iyi olur
Ekran kartını takınca mesela csgoda 150 fps geliyorsa 250 ye cikar mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs go yu bilmem ama ben valorantta 150-200 arası alıyorduö
Hocam sana da sorayım ilerde ekran kartı takınca yüksek fps artisi olur mu

Ekran kartını takınca mesela csgoda 150 fps geliyorsa 250 ye cikar mi hocam

Hocam sana da sorayım ilerde ekran kartı takınca yüksek fps artisi olur mu
3060 takarsanız 150 den 250 yi bırakın belkide 400-500 alırsınız. Misal olarak veriyorum 1080p low da 3060 apu dan kat be kat daha iyi

valorant yüksek orta karışımı ayarda oynuyorum ilk 70 e çıkıp 65 e geriliyor gta 5 ultrada 66 derece oluyor furmark 1080p 8x msaa da 87 derece görüyor iyi mi? kötümü anlamadım boşta 30 derece

valorant yüksek orta karışımı ayarda oynuyorum ilk 70 e çıkıp 65 e geriliyor gta 5 ultrada 66 derece oluyor furmark 1080p 8x msaa da 87 derece görüyor iyi mi? kötümü anlamadım boşta 30 derece
Hocam yanlış hatırlamıyorsam tuf 1660 idi değerler normal görünüyor zaten youtube platformu üzerinden asus tuf 1660 testlerine bakarsanız benzer değerler karşınıza çıkacaktır.

Şimdi fark ettim Furmark 87 derece demişsiniz fan devri kaç rpm de diğer değerleri normal görünüyor ama furmark yüksek geldi

2. el 8500 TL ye kadar bütçem var (Ankara) apu düşünmüyorum

pazarlık yapıp alınabilir fiyatları normal

pazarlık yapıp alınabilir fiyatları normal
Arkadaş zaten bilgisayarı aldı. Geç mesaj atıyor iseniz, lütfen! Konudaki mesajları tamamen okuyunuz.

Arkadaş zaten bilgisayarı aldı. Geç mesaj atıyor iseniz, lütfen! Konudaki mesajları tamamen okuyunuz.
hocam 6. dakikada 87 oldu o yüzden kapattım direk bişey olur diye ama sıcaklığın yanında power %80-90 gidip geliyordu

Şimdi fark ettim Furmark 87 derece demişsiniz fan devri kaç rpm de diğer değerleri normal görünüyor ama furmark yüksek geldi
diğer değerler normal ama furmark niye böyle anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,154
Üyeler
188,535
Son üye
bakomancuso
Geri