2. El sistem toplayacaklar için uygun tedarikçi var mı?

fatih1422

80+
Reaksiyon skoru
4
2. El sistem toplayacaklar için uygun fiyatlı ikinci el yada sıfır bileşen satan bir tedarikçi var mı önereceğiniz?(konum:istanbul)
Sahibinden veya letgo mağazasıda olabilir

2. El sistem toplayacaklar için uygun fiyatlı ikinci el yada sıfır bileşen satan bir tedarikçi var mı önereceğiniz?(konum:istanbul)
Facebook gruplarına bak istersen. Uyguna sistem satıyorlar orada ama grupların ismini hatırlamıyorum

Arada yüksek bir fiyat farkı olmadığı sürece sıfır alın. 25bin TL olan bir ekran kartı ikinci elde 20binTL ise mesela , sıfır alın.

öyle yerlerden alırsan seni bir güzel kazıklarlar sıfır parasının daha üstüne ikinci el mal itelerler :D

Benim de 2. el bilgisayar toplamayla alakalı bir düşüncem var. Şuan da kendime uzun yıllar boyunca kullanmak amacıyla topladığım sistem var. Sadece ekran kartı, masa, kulaklık ve mouse kaldı. Bunları tamamladıktan sonra 2. el olarak sistem toplayıp satmak istiyorum. Kar etmek asıl amacım değil, amacım hobi haline getirip belki de ileride yapacağım işe çevirmek. Gene konu açıp kalabalık etmek yerine böle bir konuya yazayım dedim. Konuyu da işgal etmek istemem ama şöle böle diye tavsiyeleriniz olursa özel olarak yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri