Neler Yeni

2. El sistem topluyorum yorumlarınızı bekliyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
umut
yok adamda direk bu ürünler yok dümdüz dolandırıcı bence
bana da öyle geldi facebook gruplarında bile 3080 1 ay önce 11k civarı piyasası varken en fazla ne kadar indirim yapabilirsin ki ya kartta bi işlem var onu saklıyor ya da direkt dolandırıcı işlemcinin hadi fiyatı okey yanında indirim yaptın anakartı da rahat 5k ederken piyasanın %40 altı fiyata satıyor en uygun fiyatlı piyasalara oranla bile ekran kartı ortalama %30 uyguna satıyor yani bu nasıl indirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Suleyman
Merhaba Arkadaşlar ryzen 9 7900x Zotac 3080 10gb ekran kartı msı b650m gaming plus wıfı anakart 32 gb 5600mhz ram 1650w psu (everest) böyle bir sistemi ram psu ve sıvı soğutma gibi parçaları fiyatlarına göre sıfır alabiliim. kabaca bi hesap yaptığımda bunlar 25 27 lira arası bir fiyat oluyor sizce değermi 2. ele bulaşmaya yoksa direkt gidip 4060 lı sıfır sistemmi alayım lütfen biraz konuşalım içim rahatlasın teşekkürler.
Sistemde her şey çok iyi fiyatına göre bence psu yu değiştirin fiyat sizi yanıltmasın sağlam bir psu bakın sıfır veya ikinci el uyguna bulursunuz diye tahmin ediyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
1
bana da öyle geldi facebook gruplarında bile 3080 1 ay önce 11k civarı piyasası varken en fazla ne kadar indirim yapabilirsin ki ya kartta bi işlem var onu saklıyor ya da direkt dolandırıcı işlemcinin hadi fiyatı okey yanında indirim yaptın anakartı da rahat 5k ederken piyasanın %40 altı fiyata satıyor en uygun fiyatlı piyasalara oranla bile ekran kartı ortalama %30 uyguna satıyor yani bu nasıl indirim
aynen hızlı satmak isteyen adam 11 e değilde 10a koyar 6 ya değilde 5 e koyar böyle koymaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Suleyman
Haklısınız hocam büyük ihtimalle ya parçalarda bişey var yada dolandırıcı

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
umut
Sistemde her şey çok iyi fiyatına göre bence psu yu değiştirin fiyat sizi yanıltmasın sağlam bir psu bakın sıfır veya ikinci el uyguna bulursunuz diye tahmin ediyorum
2. el psu alınmamalı bence 2. el bana kalırsa alınabilecek parçalar sırayla kasa işlemci ram kasa zaten bozulabilecek bi parçası yok işlemci ve ramde kolay kolay bozulabilecek parça değil ama anakart çok bileşen bulunduruyor ve çıplak bir parça 25 kuruşluk parça atsa gidiyor yani ya da ekran kartı zaten biliyorsunuzdur riskli

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Suleyman
2. el psu alınmamalı bence 2. el bana kalırsa alınabilecek parçalar sırayla kasa işlemci ram kasa zaten bozulabilecek bi parçası yok işlemci ve ramde kolay kolay bozulabilecek parça değil ama anakart çok bileşen bulunduruyor ve çıplak bir parça 25 kuruşluk parça atsa gidiyor yani ya da ekran kartı zaten biliyorsunuzdur riskli
hocam çok haklısınız anakart çok sıkıntılı aslında benim anakartımın ekran kartını tutan çentiği kırıldı en fazla 5 liralık plastik bir parça ama yani kim bilir kaç para tutacak yaptırmak kart nerdeyse kullanılmaz hale geldi ayrıca bencede 2. El almak çok Riskli ama arkadaşın baktığı parçaları yorumluyoruz bence 25k bandında bir hazır sistem alsa çok daha rahat kapatır olayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Buğra Kaya
hocam o fiyatada 5600 ve 4060 kombinasyonlu sistem veriyorlar gayet yeterli ancak öbür tarafta akıl karıştırmıyor değil

Top Bottom