Neler Yeni

2.El steam vs. Sıfırdan dizme.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
Arkadaşlar sistemimi topladım. şimdi ise oyun yok. diyorum ki eski kayıtlı hesap mı satın alsam. bol oyunlu steam hesabı mı satın alsam. yoksa tek tek yavaştan şahsi hesabıma satın mı alsam?
açıkcası gözüme çok eski profiller çok cazip geliyor. hiç dokunmasam bile 10 sene sonra 35 senelik oyun hesabına sahip olacağım. sizce hangisi ve neden? 2.el steam hesabı bir yerden korkutuyor. Geri alınma olasılığı yüksek.

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar sistemimi topladım. şimdi ise oyun yok. diyorum ki eski kayıtlı hesap mı satın alsam. bol oyunlu steam hesabı mı satın alsam. yoksa tek tek yavaştan şahsi hesabıma satın mı alsam?
açıkcası gözüme çok eski profiller çok cazip geliyor. hiç dokunmasam bile 10 sene sonra 35 senelik oyun hesabına sahip olacağım. sizce hangisi ve neden? 2.el steam hesabı bir yerden korkutuyor. Geri alınma olasılığı yüksek.
Kendin diz hocam hiç bulasma paran çarçur olmasın indirimleri yakala

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,753
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ucuzsa al bi tane e postanı falan hepsini geçir sonra kullan
E posta geçmiyor falansa tehlikeye atma diz

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hesabın acildigi ilk e-posta veya ilk harcama yapılan kartı bilen hesabı yıllar sonrada olsa geri alır. İstediğin kadar bilgileri değiştir farketmiyor.

Kendin dizmen daha hayırlı.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen varsa 3 6 ya da 12 aylık game pass al. Zam gelecek.
ben onu diğer sistemimde satın aldım. fakat aklımda soru var yani bu oyunlar her ay değişiyor mu ? yoksa her ay yenileri mi ekleniyor? ve birde mesela ark oyunu biz bu oyunu steam kullanıcıları ile birlikte mi oynuyoruz yoksa sadece gamepass kullanıcıları ile mi? günün sonunda sahip olduğun bir şey olmayacak diye düşünmüyorda değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,919
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy