Öneri 2. el tablet önerisi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
6000
Sosyal medyada gezinme, not alma gibi günlük işleri görebileceğim ekranı güzel bir tablet arıyorum, max bütçe 6k

2.ele bulaşmadan a9+ alabilirsiniz ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Kalemi rastgele aldığım telefoncudan aldım şuan sorunsuz not alabiliyorum. Çok işimi gördü tavsiye ederim. 3 kuzenime de aldırdım onlar da memnunlar.

2.ele bulaşmadan a9+ alabilirsiniz ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Kalemi rastgele aldığım telefoncudan aldım şuan sorunsuz not alabiliyorum. Çok işimi gördü tavsiye ederim. 3 kuzenime de aldırdım onlar da memnunlar.
yok hocam özellikleri pek iyi değil gibi ben ucuza iyi bir şey almak için 2. el bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence casper al casperler güzel oluyor
ben ne casper kullandım ne de kullanan birini tanıdım, daha tanıdık birşeyler almak istiyorum samsung xiaomi lenovo honor gibi

yok hocam özellikleri pek iyi değil gibi ben ucuza iyi bir şey almak için 2. el bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ne casper kullandım ne de kullanan birini tanıdım, daha tanıdık birşeyler almak istiyorum samsung xiaomi lenovo honor gibi
6000'ne bitane almıştım ''çalındı poliste müdahale etmedi'' gayet güzeldi 1. eldi via l40 sende al cod mobil yüksekte oynatıyodu kalem desteği falanda vardı 2. ele çokta zora düşmetikçe alma

Geri