Samsung olmasın yani o manada yazdım samsung aşırı kötü oyun konusunda telefon alev alev yanıyor pubgde bi akrabada var A72 hemde sürekli drop giriyor oneplus bakabilirim.aga niye diğer markalar olmasın oneplus9 alsana mis gibi telefon. PUBG falan oynuyorsan 11t al orası ayrı.
ben alalı 1 hafta oldu çok iyi cihaz pubg oynamıyorsun kesinlikle al. imei işleri falan da kolay dün klona düştü kendim halletim.Samsung olmasın yani o manada yazdım samsung aşırı kötü oyun konusunda telefon alev alev yanıyor pubgde bi akrabada var A72 hemde sürekli drop giriyor oneplus bakabilirim.
O zaman iPhone 11.Şahin kanka 8 plusa bulaşmam utanmasalar 10 bin yazacaklar iPhone X var onun yerine yurt dışıda olur iPhonede .
aga niye diğer markalar olmasın oneplus9 alsana mis gibi telefon. PUBG falan oynuyorsan 11t al orası ayrı.
Cihaz snapdragon olmasın direnç ile IMEI atıyorlar cihazın şaftı kayıyorben alalı 1 hafta oldu çok iyi cihaz PUBG oynamıyorsun kesinlikle al. imei işleri falan da kolay dün klona düştü kendim halleti
Xs maxda var 6500 7000 bandında iPhone 11 ekranı pek hoşuma gitmiyorO zaman iPhone 11.
oneplus cihazlar yazılımla kayıt oluyor yanlış biliyorsun. 9 ve 9 pro sonrası cihazlarda kayıt yok zaten.Cihaz snapdragon olmasın direnç ile IMEI atıyorlar cihazın şaftı kayıyor
XS Max'de olur.Xs maxda var 6500 7000 bandında iPhone 11 ekranı pek hoşuma gitmiyor
ben alalı 1 hafta oldu çok iyi cihaz PUBG oynamıyorsun kesinlikle al. imei işleri falan da kolay dün klona düştü kendim halletim.
Rsa kilidi yok demi format veya güncellemede gidiyomu IMEI ben 6.67 inç sevmiyorum eniştemde mi 11T var su gibi gidiyor şarjı 60 hzdede 120 hzdede pubg ekran kaydı aldım 30 fpse düştü tabi cihaz sıcaktı arkasına bilgisayarım fanıyla sogutucu yaparsam olur o zaman fps 85 90 arası gezeroneplus cihazlar yazılımla kayıt oluyor yanlış biliyorsun. 9 ve 9 pro sonrası cihazlarda kayıt yok zaten
bu cihazda imei gitmiyor. pubg oynamadım ama oynayanlar ısındığını söyledi. 11t alırsan onda format ve güncelleme ile gidiyor. işlemci mediatek olduğu için ben uzak durmuştum üstüne bir de imei sorunu olunca direkt op9 aldım.Rsa kilidi yok demi format veya güncellemede gidiyomu IMEI ben 6.67 inç sevmiyorum eniştemde mi 11T var su gibi gidiyor şarjı 60 hzdede 120 hzdede PUBG ekran kaydı aldım 30 fpse düştü tabi cihaz sıcaktı arkasına bilgisayarım fanıyla sogutucu yaparsam olur o zaman fps 85 90 arası gezer