2. El Telefon önerisi

YD 11T veya 8 Plus.
Bide mi 11T 8300 den başlıyor zam yaptılar büyük ihtimal sıfır alamıyacagım belki alırım duruma baglı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu cihazda imei gitmiyor. PUBG oynamadım ama oynayanlar ısındığını söyledi. 11t alırsan onda format ve güncelleme ile gidiyor. işlemci mediatek olduğu için ben uzak durmuştum üstüne bir de imei sorunu olunca direkt op9 aldım.
Mi 12T efsane olmuş sabit 90 veriyor oyuncu telefonlarındaki sogutma sisteminden var onunki kadar yüksek fana gerek duymuyor hemde ısınmadıgı sürece sıkıntı yok bana

Bide mi 11T 8300 den başlıyor zam yaptılar büyük ihtimal sıfır alamıyacagım belki alırım duruma baglı.

Mi 12T efsane olmuş sabit 90 veriyor oyuncu telefonlarındaki sogutma sisteminden var onunki kadar yüksek fana gerek duymuyor hemde ısınmadıgı sürece sıkıntı yok bana
bu fiyat bandında 12t mi var? varsa onu al tabii.

Bütçeme baglı ben babamın eski telefonu alıp babamda yeni alsın istiyorum şuanki telefonu Mi 10 lite 6 128 tr 6 binden aşşagı vermem.

sen kaça aldın?
ben op9'u 6850'ye aldım sıfır.

Kanka bu site güvenlimi başka marka telefon satıyormu bende mardinde degilim zaten bende sahibindenden aldın zannetim
çok araştırdım ilk güvenemedim en son dayanamyıp aldım. güvenilir merak etme almadığım yeri önermem zaten. siteye gir bak başka markalarda var. yalnız imei çabuk gidiyor burdan alırsan dikkat et benim 6. günde gitti şansıma. eski cihazım vardı halletim kendim.

çok araştırdım ilk güvenemedim en son dayanamyıp aldım. güvenilir merak etme almadığım yeri önermem zaten. siteye gir bak başka markalarda var. yalnız imei çabuk gidiyor burdan alırsan dikkat et benim 6. günde gitti şansıma. eski cihazım vardı halletim kendim.
Ben buraya IMEI vermemki bunlar telefona atarlar 2 hafta sonra geri alırlar yani telefoncuda imei yaptır veya kendin yap daha iyi

Ben buraya IMEI vermemki bunlar telefona atarlar 2 hafta sonra geri alırlar yani telefoncuda imei yaptır veya kendin yap daha iyi
ben de vermedim zaten onlar attı. sonra uçtu zaten ben de kendim attım sen de öyle yap. alırken onlar atsın gitti yere kadar kullan sonra kendin at.

ben de vermedim zaten onlar attı. sonra uçtu zaten ben de kendim attım sen de öyle yap. alırken onlar atsın gitti yere kadar kullan sonra kendin at.
Baya cihaz varmış ben kendime uygun olanaları bulur atarım 7 bin bandındaki her cihaz bitmiş

Baya cihaz varmış ben kendime uygun olanaları bulur atarım 7 bin bandındaki her cihaz bitmiş
bu fiyat bandında 11t var ama stok azaldı. bir de note 12pro olması lazım ama ben almam şahsen. geriye op9 kalıyor stok çok bunun özellikle moru siyahı daha zor bulunuyor ben mor aldım güzel cihaz.

bu fiyat bandında 11t var ama stok azaldı. bir de note 12pro olması lazım ama ben almam şahsen. geriye op9 kalıyor stok çok bunun özellikle moru siyahı daha zor bulunuyor ben mor aldım güzel cihaz.
Burası gerçekten işime yarayacaga benziyor teşekkurler ama iPhoneler pahalıymış xiaomi mi 11 ultra 12500 du herhalde sende kontrol etseydin telefonun ekranı orijinalmi diye amoled ekran varya ekrana bastır morarırsa ve ekran parlaklıgını fulle simsiyah bir foto cek telefonun ekranı kapalı gibiyse orijinal çakmaysa gri ve beyazı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,071
Üyeler
202,785
Son üye
KOSEIDON
Geri