Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el temiz anakart buldum rgb kabloları eksik

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
Msi mpg x670e carbon marka anakart buldum inanılmaz temiz hiç şüphem yok ona eminim ama kutu içeriğinde bulunan
1 to 2 RGB LED extansion Y cable,
Rainbow RGB LED extension cable ( a-rgb ), msi usb drive ( bu olmasa da olur ) ve wifi anteni var ama antenin altında ki tutacak yok o da çok önemli değil ambalajı açmadım hiç öyle bir şey çıkmadı diyor video da attı paket açılmamış ama anten altı tutacak gerçekten yok.
Şimdi asıl sorum şu kayıp olan rgb ve a-rgb kabloların muadili var mıdır? Varsa orjinali gibi sağlıklı ve senkron olarak çalışır mı? Ne yapmalıyım lütfen akıl verin.

Ekler

• IMG_20241027_022045.jpg
    IMG_20241027_022045.jpg
    382.7 KB · Hit: 42

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Msi mpg x670e carbon marka anakart buldum inanılmaz temiz hiç şüphem yok ona eminim ama kutu içeriğinde bulunan
1 to 2 RGB LED extansion Y cable,
Rainbow RGB LED extension cable ( a-rgb ), msi usb drive ( bu olmasa da olur ) ve wifi anteni var ama antenin altında ki tutacak yok o da çok önemli değil ambalajı açmadım hiç öyle bir şey çıkmadı diyor video da attı paket açılmamış ama anten altı tutacak gerçekten yok.
Şimdi asıl sorum şu kayıp olan rgb ve a-rgb kabloların muadili var mıdır? Varsa orjinali gibi sağlıklı ve senkron olarak çalışır mı? Ne yapmalıyım lütfen akıl verin.
Hocam Yaşadığınız şehirde populer bi mağaza memanları vb varsa bulursun orjinal ararsan onuda bulursun bence

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Yaşadığınız şehirde populer bi mağaza memanları vb varsa bulursun orjinal ararsan onuda bulursun bence
Yani itopya yada vatan gibi mağaza varsa gidip sorsam orjinalini temin edebilirler mi yoksa onların elinde başka marka var onu mu verirler

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Yani itopya yada vatan gibi mağaza varsa gidip sorsam orjinalini temin edebilirler mi yoksa onların elinde başka marka var onu mu verirler
Yok hocam mağaza dediğim yani esnaflardan

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam mağaza dediğim yani esnaflardan
Orjinal olmaması msi lightning sync açısından sorun çıkartmaz değil mi? Kablo kablodur mantığı mı işliyor argb ve rgb kablolarında?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Orjinal olmaması msi lightning sync açısından sorun çıkartmaz değil mi? Kablo kablodur mantığı mı işliyor argb ve rgb kablolarında?
Çok bi bilgim yok o konuda ama kablodur yani neticede sorun yaratmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,055
Üyeler
163,424
Son üye