1- Yeni otomobillerde sarı halojen kullanımının azalıp LED farların artmasından olsa gerek beyaz farlar aracı daha yeni gösterir. Ki zaten aracın en üst donanımında beyaz farlar var (AFL olmamasına rağmen).
Tüm farların (sisler istisnai)
ARIZA IŞIĞI YAKMAYACAK ŞEKİLDE beyaz halojen/LED ile değiştirilmesi taraftarıyım. Tabi diğer araçların gözünü almayacak şekilde. Aile arabasına
şimşek etkili selektör modül taktıracak halimiz yok
Not: Gündüzler 12 Volt T20
2- Yine aynı şekilde araç içerisindeki torpido, okuma lambası, bagaj içi aydınlatması ve araç dışındaki plaka aydınlatması vb. aydınlatmaların beyaz LED ile değiştirilmesi taraftarıyım. Hem açık kaldığı sürece daha az ısınır hem de daha güzel durur diye düşünüyorum.
3- Köpekbalığı anten uygulaması. Normalde siyah renkte bizim araçla uyumlu bir anten bulduk ancak aracın rengi mavi olduğu için ve renk açısından uyumlu durmayacağından aldıktan sonra anteni boyamayı düşünüyoruz.
4- Aracın arkasında bir ASTRA yazısı var bildiğiniz üzere. Bunu ya komple silmeyi ya da çıkardığımız parçaları
bu videodaki gibi ortalayıp güzel bir arka görünüm katmayı düşünüyoruz. Malum günümüzde birçok model yazısı böyle.
S U P E R B , P A S S A T vb.
5- El freni nasıl oldu bilmiyorum ama alt kısmı bildiğiniz çürüdü
onun için ne yapabiliriz bilmiyorum ama bir kaplama uygun olabilir. Çok kötü görünüyor.
6- Şu anki paspaslar aracı ilk aldığımız sene acele şekilde ölçü alıp kestirdiğimiz dandik havuzlu paspaslar. Hem durduk yere hareket ediyor hem de araçla uyumlu değil. Hoş görünmüyor ve en temiz hali bile kirli duruyor.
Şu paspası almayı düşünüyoruz.
7- Araç Edition donanım + opsiyon olduğundan CD600 vb. bir multimedya yok. Necvox markalı bir ek donanım var. Onun USB kablosu torpidoya gidiyor ve kablo aşınmış, veri okumuyor. Bu kablonun değişimi sağlanmalı.
8- Aracın kapılarındaki plastiklerin kaplaması soyuluyor. Belli bir yıldan sonraki çoğu modelde bu sorun varmış, eğer fazladan para elimize geçerse orayı da kaplatabiliriz.