2. El topladığım sisteme görüntü gelmiyor

rafetsunal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Sonunda parçalar geldi hepsini tek tek taktım ve çalıştırdım. Klavye fare ekran kartı falan bunların hep ışığı yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Rami teke düşürdüm, tüm takılı usbleri çıkardım olmadı şimdi bios pilini söktüm bekliyorum. Başka ne yapmalıyım?

1600af-rx570 ikilisi daha iyi olurdu hocam ama hayırlısı
hocam oynadığım oyun 5xxx serisi altı amd işlemci ve 4vramli nvida ekran kartı harici sıkıntı çıkarıyor tek sebebi bu yoksa 3200gli dümdüz sistem alacaktım ama olmuyor sıkıntı yaşıyorum ve oyunu oynayan çoğu kişi tarafından biliniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7-24 açık kalacağı için böyle olması zorunda

yav gittim anakart değiştim başta pcye start veriyorum gelmiyor veriyorum gelmiyor dedim bi ekran kartını tak çıkar yapayım neyse çıkardım pc çalıştı meğersem sökerken psu kapamayı unutmuşum sonra dedim ekran kartı takılıyken niye çalışmıyor falan tekrar taktım yine çalışmadı yine tak çıkar yaptım bu sefer oldu en son yaparken zorladım sanırsam soket tam oturmamıştı sonrasında 2 ram var diye yine görüntü vermedi teke düşürdüm verdi en sonunda rahatça kurdum pcyi. tek sorun anakarttaymış yine çinden dilimiz yandı boş yere 1k gitti :D

yav gittim anakart değiştim başta pcye start veriyorum gelmiyor veriyorum gelmiyor dedim bi ekran kartını tak çıkar yapayım neyse çıkardım pc çalıştı meğersem sökerken psu kapamayı unutmuşum sonra dedim ekran kartı takılıyken niye çalışmıyor falan tekrar taktım yine çalışmadı yine tak çıkar yaptım bu sefer oldu en son yaparken zorladım sanırsam soket tam oturmamıştı sonrasında 2 ram var diye yine görüntü vermedi teke düşürdüm verdi en sonunda rahatça kurdum pcyi. tek sorun anakarttaymış yine çinden dilimiz yandı boş yere 1k gitti :D
Hocam Çin’den dilin yanmadı sen kendi dilini yaktın bilinmedik marka alırsan olacağı bu Msi gibi firmalarında Çin menşei olduğunu unutmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,178
Üyeler
174,318
Son üye
Therk
Geri