Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar selamlar elimizde eski bir Casper kasa var ama ekran gelmiyor üzerinde sanırım i7 2 veya 3 serisi bir işlemci var eski hazır casper sistemlerdendi sanırım. Bunu vereceğiz görüntü gelmiyor çünkü sistem çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor bunu satarız kullanabileceğimiz parçalar kalır.
Gelelim konumuza bir öğrenci kardeşimiz için şöyle 4-5k 1k da ben yardımda bulunurum 2.el lol , valorant orta ayarlarda rahat oynatıcak bir sistem kurmak istiyoruz kasa önemli değil uzay sistem bile yaparız. İşte oyun oynucak dizi izlicek gibi gibi, bundan 6-7 yıl önce bilgiliydim de baya unutmuşum ne tavsiye edersiniz ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz?
Elimizde ki kasanın görselini ekliyorum.
Gelelim konumuza bir öğrenci kardeşimiz için şöyle 4-5k 1k da ben yardımda bulunurum 2.el lol , valorant orta ayarlarda rahat oynatıcak bir sistem kurmak istiyoruz kasa önemli değil uzay sistem bile yaparız. İşte oyun oynucak dizi izlicek gibi gibi, bundan 6-7 yıl önce bilgiliydim de baya unutmuşum ne tavsiye edersiniz ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz?
Elimizde ki kasanın görselini ekliyorum.