2.el Yurt Dışı 12 Pro Max Alınır mı

Ultracı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Cihazın fiyatı 10000 TL Pili %68 E sim aktif edilmemiş bu sene 5 ay kullanım süresi var. En önemlisi de cihazın ekranı orjinal ile değiştirilmiş. Bu cihaz alınır mı? Ekran konusunda biraz şüpheliyim sonuçta hiç tanımadığım birinden 2. el telefon alacağım.

Geçen sefer biri daha sormuştu o zamanda alınmaz demiştim. Heves etmeyin şöyle telefonlara paranız azsa güncel android telefon alın paranızı boş yere heba etmeyin

Pil 68 yakın zamanda mecburen cihaza kendin işlem yaptıracaksın. Pasaportsuz kullanım süresi bittiğinde elden çıkarman çok zor. Yurtdışı alıp kaydettirecek adam üst modellerden alıyor,bu cihazı çok can çekişerek zararına satarsın.

godfathera katılıyorum yurt dışı illa bir yerde patlıyor arkadaşım aldı kaç aydır uğraşıyor gereği yok

Alınmaz sebebi nedir hocam?
Kısaca çöp toplama olma ihtimali %99.9 yani beş para etmez beleş verseler almam + ekranda değişmiş sadece ekranın değiştiğini nerden bilecen belki içinden başka parçalarda değişti

Cihazın fiyatı 10000 TL Pili %68 E sim aktif edilmemiş bu sene 5 ay kullanım süresi var. En önemlisi de cihazın ekranı orjinal ile değiştirilmiş. Bu cihaz alınır mı? Ekran konusunda biraz şüpheliyim sonuçta hiç tanımadığım birinden 2. el telefon alacağım.
Alınmaz.

Birde bu telefonun devri geçti artık marka olsun diye almaya gerek yok

Kısaca çöp toplama olma ihtimali %99.9 yani beş para etmez beleş verseler almam + ekranda değişmiş sadece ekranın değiştiğini nerden bilecen belki içinden başka parçalarda değişti
3uTools uygulamasından anlayamaz mıyım değişen parçaları?

3uTools uygulamasından anlayamaz mıyım değişen parçaları?
Knk orda sadece belirli parçalar var işte ekran pil vb filan içini açmadan anlayamazsın bence paranı böyle çöp modellere yatırma beş para etmez dışı BMW içi Tofaş bunların

Peki yan sanayi ekranda Face ID ve True Tone özellikleri çalışabiliyor mu merak ediyorum?

Geri