2.elde laptop un çalıntı olup olmadığını nasıl anlarız

cevikyusuf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Merhaba hocalarım letgoda gezinirken 7500 a 1660 ti li 16 gb ramli i5 9300 h li bir laptop buldum tabi piyasa fiyatına göre bu fiyata 1650 li makineler bile çok zor bulunurken insan şaşırıyor baktım hesaba Mayıs 2022 de açılmış hesap yazdım pek anlamıyorum dedi PC den at dedim wp den fotoğraf lari hesapda PC nin kutu fatura var ama memleket de unuttmuş vatana gitsem verirler kağıt dedi iskileniyor tabi insan çalıntı mal olup olmadığı bilinmediği için
Bir laptop un çalıntı olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı

Merhaba hocalarım letgoda gezinirken 7500 a 1660 ti li 16 gb ramli i5 9300 h li bir laptop buldum tabi piyasa fiyatına göre bu fiyata 1650 li makineler bile çok zor bulunurken insan şaşırıyor baktım hesaba Mayıs 2022 de açılmış hesap yazdım pek anlamıyorum dedi PC den at dedim wp den fotoğraf lari hesapda PC nin kutu fatura var ama memleket de unuttmuş vatana gitsem verirler kağıt dedi iskileniyor tabi insan çalıntı mal olup olmadığı bilinmediği için
Vatandan faturayı aldır, alırsa zaten çalıntı değildir.

internetten aldıysa e fatura vardır

internetten aldıysa e fatura vardır
Bulamadım dedi bende sordum e risaliye yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana verirler mi bilmiyorum ama satıcının vermesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada göstermesi lazım
Bana versinler diye demedim sayet bu adam bunu çaldı ise ona verirlermi

Arayıp bile alabilir maille vardır bir sıkıntıda neyse.

kutu faturayı memlekette unutması bana saçma geldi iş yeri deposu ev deposu vs dese neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri