2. Elden bu alınır mı sizce

Beni rahat götürür mü 5 yıl falan gelecek zamanda üzer mi
Yapacağınız işe göre değişir hocam. Valorant,csgo,lol gibi oyunlar oynayacaksanız tabi gider 5 sene. Güncel oyunlarda da eğer yüksek grafik istemiyorsanız sizi götürür en az 3 sene.

Güncel oyunlar hariç tabi ki götürür.

Yapacağınız işe göre değişir hocam. Valorant,csgo,lol gibi oyunlar oynayacaksanız tabi gider 5 sene. Güncel oyunlarda da eğer yüksek grafik istemiyorsanız sizi götürür en az 3 sene.
Ya ben öyle valorant, cs ,gta ,forza, rust ets ,rocket league, minecraft gibi oyunlar oynarım birde kutusu yokmuş bunun ama yanında soğutucu veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel oyunlar hariç tabi ki götürür.
Güncel oyunlardan kastınız

Beni rahat götürür mü 5 yıl falan gelecek zamanda üzer mi
5 yıl götürür de ne oynayacağına bağlı işte.
5 yıl valo vs cs oynayacaksan götürür tabi ama gow bf2042 oyunlar için zor.

Ya ben öyle valorant, cs ,gta ,forza, rust ets ,rocket league, minecraft gibi oyunlar oynarım birde kutusu yokmuş bunun ama yanında soğutucu veriyor

Hocam emin olun laptop garantisi soğutucudan daha önemli. Müşteri hizmetlerine veya bir bile sormanızda fayda var kutusuz cihazda problem olur mu diye.

Bu fiyata baya iyi. Sıkınıtıs yoksa.

Fiyat iyi. basit CS, Valo gibi oyunlar 5 yıl üzerinde çok çok rahat götürür. Ama güncel oyunlarda beni gibi 4. yıldan sonra patlarsın.:peeposad2:
:PeepoLeave:

5 yıl götürür de ne oynayacağına bağlı işte.
5 yıl valo vs cs oynayacaksan götürür tabi ama gow bf2042 oyunlar için zor.
Adamdan haber bekliyorum satmazsa alıcam

Hocam emin olun laptop garantisi soğutucudan daha önemli. Müşteri hizmetlerine veya bir bile sormanızda fayda var kutusuz cihazda problem olur mu diye.
Sorucam hocam onu

Haber bekliyorum hocam alıcam
Bu fiyata baya iyi. Sıkınıtıs yoksa.

Bir 8gb ram daha eklersen fps değerli aşağı yukarı videodaki gibi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,007
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri