Hocam bazen bir sistem çıkıyor bı sitede fiyatına göre uygun oluyor bazen de ucuz olması için a serisi anakart falan koyuluyor Orta düzey fiyatına göre güzel sistem varsa hazır alınabilir2. El sistem düşünüyorum ucuza getirmek için hazır kurulu tak çalıştır sistem mi almak daha uygun olur yoksa parça parça alıp toplamak mı ?
Yo yo anlamadınız her iki ihtimal de 2. El için geçerli 0 piyasasına az çok hakimim 2. El piyasası için soruyorum 2. Elden hazır sistem mi 2. Elden parça parça toplamak mı onu soruyorumHocam bazen bir sistem çıkıyor bı sitede fiyatına göre uygun oluyor bazen de ucuz olması için a serisi anakart falan koyuluyor Orta düzey fiyatına göre güzel sistem varsa hazır alınabilir
Bütçe nedir hocamYo yo anlamadınız her iki ihtimal de 2. El için geçerli 0 piyasasına az çok hakimim 2. El piyasası için soruyorum 2. Elden hazır sistem mi 2. Elden parça parça toplamak mı onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistem alınır mı mesela
Ben bi kaç ay önce 2.el tek tek topladım. Bi tık daha fazlaya geldi. Nedeni parça kalitesi ve beyaz sistem kurma inadım. Genelde hazır sistem satanlar fiyatlarını tek tek toplamaya göre daha pahalı koyuyor ama satılmayınca fiyatı tek tek toplamanın altına inen sistemler çok. Araştırdığım zamanda öyleydi. Hala öyledir diye düşünüyorum.Yo yo anlamadınız her iki ihtimal de 2. El için geçerli 0 piyasasına az çok hakimim 2. El piyasası için soruyorum 2. Elden hazır sistem mi 2. Elden parça parça toplamak mı onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistem alınır mı mesela
Anladım teşekkürler mantıklı olan da budur aslında bende aşağı yukarı öyledir diye düşündümBen bi kaç ay önce 2.el tek tek topladım. Bi tık daha fazlaya geldi. Nedeni parça kalitesi ve beyaz sistem kurma inadım. Genelde hazır sistem satanlar fiyatlarını tek tek toplamaya göre daha pahalı koyuyor ama satılmayınca fiyatı tek tek toplamanın altına inen sistemler çok. Araştırdığım zamanda öyleydi. Hala öyledir diye düşünüyorum.