Bu şekilde devam etmen durumunda İskelet sistemi rahatsızlıkları ileride muhakkak baş gösterecektir. Yarım saatte bir kalkıp 1-2 tur atıp kısa esneme hareketleri yapman gerekiyor.Hesapladım ve 2 hafta da toplam 157 saat pc oynamışım. 2 haftada 157 saat pc başında geçirmenin ne gibi olumsuzlukları olur?
Günde 11 saat ediyorHesapladım ve 2 hafta da toplam 157 saat pc oynamışım. 2 haftada 157 saat pc başında geçirmenin ne gibi olumsuzlukları olur?
bu nasıl matamatik anlamadım asfdafzsdfa
Gece gece insanlık işteAhahaha yorumu okurken şaşırdım.
Kendine vakit ayırmak için de para lazım, para nerde? YOKHay maşallah kendine vakit ayır biraz boşver PC oyunları boş sağlığın önemli
Çıkıp meydana yürümek nefes almak da parayla değil henüzKendine vakit ayırmak için de para lazım, para nerde? YOK
Olmayacağı anlamına gelmiyorÇıkıp meydana yürümek nefes almak da parayla değil henüz
Henüz dedim zaten bence bu kadar PC başında olmayın kendinize yazıkOlmayacağı anlamına gelmiyor
Sanırım... Sanırım değil gerçekten de vaktimin çoğunu ya sporda ya da PC başında geçiriyorum. Dün dertten hiç uyuyamadım ve hala da uyumaya niyetim yok. Şu ana kadar herhangi bir göz sorunu bel ağrısı veya damar tıkanıklığı yaşamadım. Günlük 10 saat bakıyorum ve kültürlenmek dışında dezavantaj yaşamadım.Hesapladım ve 2 hafta da toplam 157 saat pc oynamışım. 2 haftada 157 saat pc başında geçirmenin ne gibi olumsuzlukları olur?
Ben öyle düşünmüyorum. Arkadaşlarımın çoğunu okuldan değil sosyal medyada buldum.Sosyal değil asosyal olmanı sağlar mesela
Psikolojik olarak asosyal bir yapıya sahip olursun.Hesapladım ve 2 hafta da toplam 157 saat pc oynamışım. 2 haftada 157 saat pc başında geçirmenin ne gibi olumsuzlukları olur?