w.mert
80+
hocam 1 haftada saç uzar yani.saç uzaması ne alaka?
hocam 1 haftada saç uzar yani.saç uzaması ne alaka?
her türlüsaç uzaması ne ya
mağra adamına benziyoz sonrae uzasın nolacak?
aralıksız değil tabii dolaşıyom dışarda falan aradabenim 182 saat 2 haftada
Yazık bana
acil kendine hobi kazandırHesapladım ve 2 hafta da toplam 157 saat pc oynamışım. 2 haftada 157 saat pc başında geçirmenin ne gibi olumsuzlukları olur?
Bacakların şöyle zarar görür sandalyede otururken 90 derece olacağı için bacak ve diz kasların zayıflar tam olarak dik şekilde kaldıramaz veya uzatamazsın.Kilom şu anlık normal sayılır. Peki ciddi bir artış olur mu ve bacaklarım nasıl zarar görür? Gözüm zaten bozuk. Asosyal olacağımı sanmıyorum. Epey konuşkan ve sosyalim.
Ben her geçen gün daha fazla oynamaya başladım. Durduramıyorum kendimi, bilgisayar bağımlısı oldum. Onla kalkıp onla yatıyorum.....Ben 2 Haftada 225 saat oynuyormuşum
Peki yağlanır mı, incelir mi?Bacakların şöyle zarar görür sandalyede otururken 90 derece olacağı için bacak ve diz kasların zayıflar tam olarak dik şekilde kaldıramaz veya uzatamazsın.
Her insanda yağ depolama bölgesi farklı oluyor fakat genelde erkeklerde göbek ve bel çevresi diyebiliriz.Ben her geçen gün daha fazla oynamaya başladım. Durduramıyorum kendimi, bilgisayar bağımlısı oldum. Onla kalkıp onla yatıyorum.....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki yağlanır mı, incelir mi?