Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kabloeu bir mouwe bakıyorum öneri ve yardım lazım
Hocam forumlara gezdim baya sorun yaşayan olmuş takılma felan vesaire800 mah bataryası var uzun bir süre şarja takmadan oynayabilirsin, kasa kalitesi güzel. Alınabilicek en iyi fp ürünlerindendir. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan kargo hemen hemen bedava oluyo haberin olsun.![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bende Alicam 2 o si arasında kaldimGüncel baktım bulamadım fiyatlar artmış foruma yazmaya karar verdim
1. partta takılma sorununu bende yaşadım driver üzerinden güncelleme yapınca geçti fakat 2. partta bu sorun tamamen kalktı zaten.Hocam forumlara gezdim baya sorun yaşayan olmuş takılma felan vesaire
Başka alternatifler yokmu hocam ben pek bulamadımBende Alicam 2 o si arasında kaldim
Şuan da bir sorunu yok yani öylemi diyorsumuz hocam eminmisiniz1. partta takılma sorununu bende yaşadım driver üzerinden güncelleme yapınca geçti fakat 2. partta bu sorun tamamen kalktı zaten.
Ben bir sorun yaşamadım çevremde alan kişilerde bir sorun yaşamadı ama bu sizin sorun yaşamazsınız anlamına gelmiyor hocam. Teknoloji tamamen şans işi bana sana sorunsuz gelir bir başkasına sorunlu gelir onun için hiç bir ürün için kesin konuşmam. Ama alabilirsiniz şuan ben ve çevrem memnunuz.Başka alternatifler yokmu hocam ben pek bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan da bir sorunu yok yani öylemi diyorsumuz hocam eminmisiniz
Peki başka bir öneriniz varmı yoksa akşam kod ile alayımqBen bir sorun yaşamadım çevremde alan kişilerde bir sorun yaşamadı ama bu sizin sorun yaşamazsınız anlamına gelmiyor hocam. Teknoloji tamamen şans işi bana sana sorunsuz gelir bir başkasına sorunlu gelir onun için hiç bir ürün için kesin konuşmam. Ama alabilirsiniz şuan ben ve çevrem memnunuz.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3v2-wireless-mouse 200 lira bütçe çıkarsa 8000hz bir ürün darmosharkın malzeme kaliteside süper. bunuda önerebilirim.Peki başka bir öneriniz varmı yoksa akşam kod ile alayımq
Yazılımı rezalet olan çok fazla şikayet gördüm hocamhttps://wraithesports.com/products/darmoshark-m3v2-wireless-mouse 200 lira bütçe çıkarsa 8000hz bir ürün darmosharkın malzeme kaliteside süper. bunuda önerebilirim.
Yazılım konusunda çince olması vs vs bende çok beğenmiyorum ama genel performansı güzel. 8000hz olsun illa derseniz yani çokta bir önemi yok darmoshark alın ama fp olsun yüksek bataryalı olsun diyorsanız a9 plus alın geçin derim.Yazılımı rezalet olan çok fazla şikayet gördüm hocam