https://www.hepsiburada.com/asus-ro...cu-kulakligi-usb-c-pc-mac-ps4-p-HBV00000R7I98 bence bu güzel siyahıda var hemSteelseries arctis 7 veya 9 Alicaktim genel olarak almayın dediler Ekipmanlarım steelseries markasını seviyorum Hangi marka model tavsiye edersiniz teşekkürler Mic İyi olsun
Arctis 3 kullanıcısıyım Steelseries markası tavsiye ederim..Steelseries arctis 7 veya 9 Alicaktim genel olarak almayın dediler Ekipmanlarım steelseries markasını seviyorum Hangi marka model tavsiye edersiniz teşekkürler Mic İyi olsun
Arctis 3 2 sene kullandım asla tavsiye etmem kalitelimi? kaliteli ama ses olarak değil.Arctis 3 kullanıcısıyım Steelseries markası tavsiye ederim..
7 ile 9 arasında kaldım peki hangisi alayimAyıptır sorması kim alma dedi hocam ben bir kere arctis 7 kullandıktan sonra baska kulaklık kullanamaz oldum 20 saat pil ve evimin heryerinde cekmesi ile. arctis 7 aldıktan sonra 2+1 ses sistemini kaldırdım masadan.
Asus Rog Delta RGBSteelseries arctis 7 veya 9 Alicaktim genel olarak almayın dediler Ekipmanlarım steelseries markasını seviyorum Hangi marka model tavsiye edersiniz teşekkürler Mic İyi olsun
Tabi teknolojinin fırsatlarına erişme imkanım geç olduğu için bana iyi geldi.. (Bu arada bu 2. kullandığım kulaklık)Arctis 3 2 sene kullandım asla tavsiye etmem kalitelimi? kaliteli ama ses olarak değil.
knk bende onu önerdimde bişi sorcam o kulaklık gözlüke rahatsız eder mi? bende almayı düşünüyomdaAsus Rog Delta RGB
Kısacası dünyanın en iyi oyuncu kulaklığı.
O Fiyata hatta çok daha uygun fiyata daha iyileri var ama rahatlığı çok iyidi ve genel anlamda kaliteli memnun eder.Tabi teknolojinin fırsatlarına erişme imkanım geç olduğu için bana iyi geldi.. (Bu arada bu 2. kullandığım kulaklık)