Neler Yeni

4kya Kadar Wireless Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş
ben yaşadım alıyorsan ona göre al ne diyim asusun giriş seviyesi rog ürünlerini almayın bu tarz dandik oluyor özellikle kulaklıkları kırılgan
tamamdır hocam valla türkiyede laptop satışı yurt dışı kadar geniş olmadığı için asus almak zorunda gibi oluyor çoğu laptobu inceledim en çok hoşuma giden oydu inşallah bi sıkıntı çıkarmaz
bide hocam türkiyede hangi servis iyi oyle bakmak lazım ben en az logitecden okudum sıkıntı yaşıyanı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Volkan
tamamdır hocam valla türkiyede laptop satışı yurt dışı kadar geniş olmadığı için asus almak zorunda gibi oluyor çoğu laptobu inceledim en çok hoşuma giden oydu inşallah bi sıkıntı çıkarmaz
bide hocam türkiyede hangi servis iyi oyle bakmak lazım ben en az logitecden okudum sıkıntı yaşıyanı
BİLMİYORUM DA o modeli almam 4k bütçem varken razer barracuda da alabilirsin prosunu
edit: pro çokmuş x i

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş
BİLMİYORUM DA o modeli almam 4k bütçem varken razer barracuda da alabilirsin prosunu
edit: pro çokmuş x i
tamamdır hocam eğer oyle sıkıntılar varsa kurculamam bile zaten kulaklık almammım sebebi tekik servis razer barruca ile asus rog strice bakıcam bi 2. el olduğu için ucuza gelir hem teşekür ederim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Volkan
buda varda vbende hs 55 var yazın çok terletiyor ama sesi falan güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Volkan
https://www.gaming.gen.tr/urun/3374...beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik-ca-9011281-eu/ hocam bu sizle aynı modelmi başka forumda birisi önerdi bu olması lazım tam kulanıcı deneyimini yazabilirmisiniz
ben olsam bu paraya almam 2500 e aldım 3 5 gün kullandım kutuya koydum İzmir sıcağına fena terletiyor Cloud2 nin ses kartı bozulmuştu aslında o yüzden aldım ama onunda sıfırını alınca gerek kalmadı terletme açısından önermem rahatlık açısından ses kalitesi açısından güzel alınabilir mikrofonu biraz kötü ama yayın falan açmıyorsan video çekmiyorsan kafaya takılacak şey değil durum bu ha alırım dersen aldığım fiyatın biraz altına san vereyim bunu gamin genden aldım bende beyaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş
ben olsam bu paraya almam 2500 e aldım 3 5 gün kullandım kutuya koydum İzmir sıcağına fena terletiyor Cloud2 nin ses kartı bozulmuştu aslında o yüzden aldım ama onunda sıfırını alınca gerek kalmadı terletme açısından önermem rahatlık açısından ses kalitesi açısından güzel alınabilir mikrofonu biraz kötü ama yayın falan açmıyorsan video çekmiyorsan kafaya takılacak şey değil durum bu ha alırım dersen aldığım fiyatın biraz altına san vereyim bunu gamin genden aldım bende beyaz
hocam eğer terletiyosa ve mic ortalama değilse çok gerek yok gibi ama düşürnürsem yazarım bizim burası yazın gavur sıcakları geliyor valla

Top Bottom