İkisi arasında kaldıysan, Dark Guardian tercih et.Bişey sorcam da Dark Diamond Pro mu yoksa Dark Guardian Mini mi lütfen yardımcı olun
evet başlığı değiştirirsen iyi olurbaşlığı değiştir iki kasa arasında kaldım yap mesela.
O pahalıya geliyor.dark guardian pro bence
Öncelikle bu kadar nazik bir başlık için teşekkürler.Bişey sorcam da Dark Diamond Pro mu yoksa Dark Guardian Mini mi lütfen yardımcı olun
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mash değilde mesh diye yazılıyor (ben öyle biliyorum)Öncelikle bu kadar nazik bir başlık için teşekkürler.
Dark Guardian Mini “mash(delikli)” yapısı olduğu için Dark Diamond Pro’dan daha iyidir diye düşünüyorum.
Guardian Mini Micro-Atx'ten yukarısını desteklemiyor.Dark Guardian Mini “mash(delikli)” yapısı olduğu için Dark Diamond Pro’dan daha iyidir diye düşünüyorum.
https://www.teknobiyotik.com/dark-g...nel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrmini.htmlmash değilde mesh diye yazılıyor (ben öyle biliyorum)
Zaten Micro ATX anakart ım varGuardian Mini Micro-Atx'ten yukarısını desteklemiyor.
İçlerinde en uygunu bu;
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com