Hocam orjinal tereyağı parayı kıyayım deyip alacak olsan bile iki üç ay sıra bekletiyorlar. Kilosu da kaç tl oldu kim bilir onların da. Pazardakiler de sanayağ karışımlı. Marka almak isteyenler için alternatif olsun diye attım. Bimin ki bile 340 mı ne olmuş sanırım. Torku kilosu 450 sek indirimli hali 400 içim 525, pınar 530 market fiyatları. Ki pınarı bir kere a101 den aldım yiyemedim. Yine sütaşı denemişliğim var. Tabi hiç birisi köy tereyağının yerini tutmaz o konuda haklısınız.Bu tarz market mamulü tereyağı olup da tadı güzel olan görmedim ben safi su resmen bedava olsa yenmez
Bu tarz market mamulü tereyağı olup da tadı güzel olan görmedim ben safi su resmen bedava olsa yenmez
Kod bitmiş hocam2 kg sütaş dilimli yayık tereyağı HIZLI200 kodu ile 759 TL.
https://ty.gl/pcm9r2y27932l
Alıntıyı görüntüle
Valla maşallah hocam. Her babayiğidin harcı değilBiz tereyağını kendimiz yapıyoruz şehir çıkışında ahırdan kendimiz alıyoruz 5 kilo sütü kaynatıp 1 gece bekletiyoruz yaklaşık 200-250 gr kaymak çıkıyor şehir yakınlarında ahırdan süt satan yer varsa oralardan süt alıp kendiniz yapmanızı tavsiye ederim hem ucuza geliyor hemde süt bedavaya gelmiş oluyor
Evet de ben marketten ordan burdan tereyağ alınacağına hiç alınmaması taraftarıyım. O yüzden belirttimHocam orjinal tereyağı parayı kıyayım deyip alacak olsan bile iki üç ay sıra bekletiyorlar. Kilosu da kaç tl oldu kim bilir onların da. Pazardakiler de sanayağ karışımlı. Marka almak isteyenler için alternatif olsun diye attım. Bimin ki bile 340 mı ne olmuş sanırım. Torku kilosu 450 sek indirimli hali 400 içim 525, pınar 530 market fiyatları. Ki pınarı bir kere a101 den aldım yiyemedim. Yine sütaşı denemişliğim var. Tabi hiç birisi köy tereyağının yerini tutmaz o konuda haklısınız.
yaz ayında almayın hocam eriyor illa ki. kış ayında yine soğuk geliyorlar.5 yıldız peynircedeki ürünler kaliteli mi ? tereyağ , sucuk vs ? nereden sağlıklı , kaliteli ve f/p olarak alabilirim ?
ayrıca internetten getirilen soğukta beklemesi gereken ürünler ne kadar güvenilir geliyor ?
Güvenilirliği tartışılır fakat bazı yerler kurubuz ve ısı koruyuculu paketlerde gönderiyor yani bir kaç gün sıcağa dayanıyor ürünler sıkıntı olmuyor5 yıldız peynircedeki ürünler kaliteli mi ? tereyağ , sucuk vs ? nereden sağlıklı , kaliteli ve f/p olarak alabilirim ?
ayrıca internetten getirilen soğukta beklemesi gereken ürünler ne kadar güvenilir geliyor ?