Oyunun fiyatı halis mi?It Takes Two.
Kane And Lynch (biraz eski ama sarar.)
Saints Row The Third (zevkli)
Ea Play ile birlikte geliyor diye biliyorum kanka.Oyunun fiyatı halis mi?
Game Pass'te var. Almaya gerek yok.Oyunun fiyatı halis mi?
Kusura bakma biraz cahilim, ea play de ücretsiz diye anladım doğru mu anlamışım?Steam'de satıştan mı kalkmış bende satın alma gözükmüyor ama çok güzel gibi gözüküyor oyun.Kane and Lynch: Dead Men™ on Steam
Kane and Lynch: Dead Men is the new action shooter franchise by Io-Interactive, creators of the multi-million selling Hitman series. Kane & Lynch: Dead Men follows the violent and chaotic journey of two men - a flawed mercenary and a medicated psychopath - and their brutal attitude towards right...store.steampowered.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ea Play ile birlikte geliyor diye biliyorum kanka.
TeşekkürlerGame Pass'te var. Almaya gerek yok.
ne cahili kanka ya Ea Play ve arkadaşında söylediği gibi Gamepass ile birlikte geliyor.Kusura bakma biraz cahilim, ea play de ücretsiz diye anladım doğru mu anlamışım?
Teşekkürler
tamamdır teşekkür ederim kanka <3ne cahili kanka ya Ea Play ve arkadaşında söylediği gibi Gamepass ile birlikte geliyor.
Kane And Lynch Dog Days var ikinci oyunu (bu steamdan kalkmış ihlaller nedeniyle)Steam'de satıştan mı kalkmış bende satın alma gözükmüyor ama çok güzel gibi gözüküyor oyun.Kane and Lynch: Dead Men™ on Steam
Kane and Lynch: Dead Men is the new action shooter franchise by Io-Interactive, creators of the multi-million selling Hitman series. Kane & Lynch: Dead Men follows the violent and chaotic journey of two men - a flawed mercenary and a medicated psychopath - and their brutal attitude towards right...store.steampowered.com
Ea Play ile birlikte geliyor diye biliyorum kanka.
2 kişi oynanıyor dime kanka ucuzmuş hem beğendim bende oyunu.Kane And Lynch Dog Days var ikinci oyunu (bu steamdan kalkmış ihlaller nedeniyle)
Evet, ama aynı bilgisayardan oynanmıyor.2 kişi oynanıyor dime kanka ucuzmuş hem beğendim bende oyunu.
olsun kanki daha iyi zaten.Evet, ama aynı bilgisayardan oynanmıyor.
Birazdan pc geçebilecem bana uyarbunu yaparsak varım konu mu açsak ?
portal 2 var seversenolsun kanki daha iyi zaten.