Endreporter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
Beyaz klavye istersen Dierya T68SE amazon prime ile 588 TL Brown red blue switch seçeneği varyeni klavye aldım ama şöyle bi sorun var uyum sağlamıyo ortama bu büyük bi sorun onun için bi klavye daha almak istiyorum öneriniz ne olur
masa ve diğer her şey ekim ayına kadar değişicek klavyeden memnunun ama uymadı 2 klavyeyi değişimli kullanıcam yoksa gözüme uymuyo ve ingilizce olmasıda biraz - yana kaçıyoAldığın klavye çok güzel ama dediğin gibi biraz absürt olmuş masanı değiştir bence (masa fiyatları hakkında bir bilgim yok) Apex 7 TKL , Apex Pro Mini , EPOMAKER EK68 bakabilirsin.
ben biraz üst segment tercih ediyorum ayrıca türkçe karakter lazım kırmızı veya seziz bi mekanik klavye olmalıBeyaz klavye istersen Dierya T68SE amazon prime ile 588 TL Brown red blue switch seçeneği var
Valla bu fiyatta genelde ingilizce oluyo klavyelermasa ve diğer her şey ekim ayına kadar değişicek klavyeden memnunun ama uymadı 2 klavyeyi değişimli kullanıcam yoksa gözüme uymuyo ve ingilizce olmasıda biraz - yana kaçıyo
keycapsleri değiştirsem daha ucuzamı gelir acabaValla bu fiyatta genelde ingilizce oluyo klavyeler
Uğraşırım diyorsan kendin custom da yapabilirsin direkt. Uğraşmam diyorsan önerdiklerimden ya da işte almaya en son karar verdiğin klavyeyi alıp bir de Türkçe keycaps alıp keycapsleri değiştirebilirsin.@MuratTheFounderOfGariban abi türkçe ve güzel bi klavye lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keycapsleri değiştirsem daha ucuzamı gelir acaba
kasa siyaha boyasam keycapsde alsam daha ucuza denk gelcek sadice türkçe olmamsı sorun olucak ondada alışırım heraldeUğraşırım diyorsan kendin custom da yapabilirsin direkt. Uğraşmam diyorsan önerdiklerimden ya da işte almaya en son karar verdiğin klavyeyi alıp bir de Türkçe keycaps alıp keycapsleri değiştirebilirsin.
Olabilir klavye almana gerek kalmaz.kasa siyaha boyasam keycapsde alsam daha ucuza denk gelcek sadice türkçe olmamsı sorun olucak ondada alışırım heralde
saolasın akşam akşam rahatsız etimOlabilir klavye almana gerek kalmaz.
yok canım sıkılıyodu zatensaolasın akşam akşam rahatsız etim