Neler Yeni

2 kulaklık arasında kaldım pek bir fark göremedim sizce hangisi

hanav2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-_-
arkadaşlar bu 2 kulaklık arasında kaldım pek bir fark göremedim sizce hangisi sizdende tavsiye almak istedim ya da bu 2 kulaklık haricinde kulaklık tavsiyeside verebilirsiniz şimdiden teşekkürler

hanav2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
-_-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklıkları biz tahmin edicez
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim

Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim

Dambıldor

80+ Silver
Çok özür dilerim uyku sersemi link koymayı unutmuşum hyperx cloud 2 ve hyperx cloud alpha cidden tekrardan çok özür dilerim.

Normal alpha ise onda ses kartı yok. İyi bir ses kartınız varsa alpha yoksa cloud 2.

Top Bottom