Neler Yeni

İnceleme 2 Liraya Aldığım Mouse İncelemesi

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba forum üyeleri bugün Aliexpres sitesinden 2 Türk Lirasına aldığım Mouse inceleyeceğim ( vergiler dahil tam 2 Türk Lirası tuttu ) , eğer incelemeyi beğendiyseniz Like atmayı unutmayın.

Kutu içeriği

IMG_20210317_141602.jpg

Kutunun içerisinden normal olarak 1 adet mouse çıkıyor yanında başka herhangi bir şey çıkmıyor. Kutuda çok göçük ve yırtık bulunuyordu ama mouse sağlam, hasarsız bir şekilde geldi.

Tasarım

IMG_20210317_140315.jpg

IMG_20210317_140310.jpg

Tasarımı fiyatına göre oldukça iyi dış tasarımında metal ve plastik kullanılmış. Click sesi de rahatsız edici bir yükseklikte değil. Boyu ve uzunluğu da benim elime tam oturdu, elim çok küçük sayılmaz orta denebilir. Kablo kalitesi olarak ta çok sağlam ve uzun. El içi bölgesine de razerın logosuna benzer bir logo koyulmuş. Ek olarak üst tarafta bulunan RGB ışık çıkışı da gözden kaçmıyor.

RGB

IMG_20210317_140720.jpg

IMG_20210317_140436.jpg

Üst bölümde ve yan tarafta RGB bulunmaktadır, 12 Adet renk olabiliyor otomatik olarak değişiyor herhangi bir düğme veya uygulama bulunmuyor. Geceleri kendini çok belli edecek şekilde ışık yayıyor, gündüzleri ise az ışık yayıyor.
Ön kısımda eğimli bir yapıda beyaz bir parça bulunuyor süs olarak konulduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sağ tarafta ve sol tarafta bulanan iki tuş hiç bir işe yaramıyor, sadece görüntü olarak konulmuş kısaca macro bulunmuyor.

Eğer daha detaylı bakmak isterseniz video çektim

"+" Ları Ve "-" lerinin listesi
Hafif ve Metalimsi bir yapıya sahip +
Fiyatının çok ucuz olması +
RGB bulunması +
Tasarımının 50 Liralık çoğu mouse geçmesi +
Kablosunun uzun ve dayanıklı olması +
Hızlı bir şekilde gelmesi +
Dpi ayarlamanın mümkün olması +

RGB Kapatmak için bir tuş konulması çok iyi olurdu -
Gereksiz tuş koyması -
Kutusunun ezik yıpranmış gelmesi -

Çok kısa bir inceleme yaptım 2 Ay sonrasında Uzun Kullanım İncelemesi ile A dan Z ye tüm her şeyi yazayacağım.
Başka bir rehber, inceleme de görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba forum üyeleri bugün Aliexpres sitesinden 2 Türk Lirasına aldığım Mouse inceleyeceğim ( vergiler dahil tam 2 Türk Lirası tuttu ) , eğer incelemeyi beğendiyseniz Like atmayı unutmayın.

Kutu içeriği

Alıntıyı görüntüle
Kutunun içerisinden normal olarak 1 adet mouse çıkıyor yanında başka herhangi bir şey çıkmıyor. Kutuda çok göçük ve yırtık bulunuyordu ama mouse sağlam, hasarsız bir şekilde geldi.

Tasarım

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Tasarımı fiyatına göre oldukça iyi dış tasarımında metal ve plastik kullanılmış. Click sesi de rahatsız edici bir yükseklikte değil. Boyu ve uzunluğu da benim elime tam oturdu, elim çok küçük sayılmaz orta denebilir. Kablo kalitesi olarak ta çok sağlam ve uzun. El içi bölgesine de razerın logosuna benzer bir logo koyulmuş. Ek olarak üst tarafta bulunan RGB ışık çıkışı da gözden kaçmıyor.

RGB

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Üst bölümde ve yan tarafta RGB bulunmaktadır, 12 Adet renk olabiliyor otomatik olarak değişiyor herhangi bir düğme veya uygulama bulunmuyor. Geceleri kendini çok belli edecek şekilde ışık yayıyor, gündüzleri ise az ışık yayıyor.
Ön kısımda eğimli bir yapıda beyaz bir parça bulunuyor süs olarak konulduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sağ tarafta ve sol tarafta bulanan iki tuş hiç bir işe yaramıyor, sadece görüntü olarak konulmuş kısaca macro bulunmuyor.

Eğer daha detaylı bakmak isterseniz video çektim

"+" Ları Ve "-" lerinin listesi
Hafif ve Metalimsi bir yapıya sahip +
Fiyatının çok ucuz olması +
RGB bulunması +
Tasarımının 50 Liralık çoğu mouse geçmesi +
Kablosunun uzun ve dayanıklı olması +
Hızlı bir şekilde gelmesi +
Dpi ayarlamanın mümkün olması +

RGB Kapatmak için bir tuş konulması çok iyi olurdu -
Gereksiz tuş koyması -
Kutusunun ezik yıpranmış gelmesi -

Çok kısa bir inceleme yaptım 2 Ay sonrasında Uzun Kullanım İncelemesi ile A dan Z ye tüm her şeyi yazayacağım.
Başka bir rehber, inceleme de görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
Eline sağlık dostum. :D
2₺'ye seçenekler bayağı iyi.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Çok pahalıymış kardeşim ya nasıl alıcaz bunu.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Babaaaa 2liran varmı

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin