ama hesabımda pazar açık değil. Yeni olduğu için düşmemezlik yapmaz değil midüser
hesabinda nasil pazar acik degilama hesabımda pazar açık değil. Yeni olduğu için düşmemezlik yapmaz değil mi
Pazarın açılması ve kartların düşmesi için steam hesabınıza 5 dolar kadar para atmanız gerekir siz 5 dolar kadar atmışsınız zaten. Pazar ve takasların kullanılması için en az 15 gün steamguard aktif olmalı.ama hesabımda pazar açık değil. Yeni olduğu için düşmemezlik yapmaz değil mi
Düşerarkadaşlar 2 lvl steam hesabım var kart düşer mi merak ediyorum. 57 TL'lik oyun aldım 40 TL de steam cüzdana attım
hocam biraz geç gördüm ama 53tlye oyun aldım 270 kar düştü. 247 kart satıldı. Cüzdanda 66 tl var .Yaklaşık bi 14-15 tl daha gelecekKart düşer satış için beklersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadarlık kart düşürdüğünü bizimle de paylaşmayı unutma
Maşallah bende bütün kartları çıkarttım 60 kadar çıktı satmadım henüz bakalım senden çok iyi kart düşmüşhocam biraz geç gördüm ama 53tlye oyun aldım 270 kar düştü. 247 kart satıldı. Cüzdanda 66 TL var .Yaklaşık bi 14-15 TL daha gelecek
Aynen kullanıyoruzİdle master kullanıyorsun galiba o kadar kart bir anda düşmesi zor gibime geliyor
Corona anılarım canlandı sadece onun için pcyi açık bırakıyordumAynen kullanıyoruz