Neler Yeni

2 mc client ı hakkında bir soru

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Egemen Öner
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum
Bence minecraft ın kendi orijinal launcher ı dışında başka launcher kullanmayın.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma o zaman knka. Bilgisayar ınds mining yapsınlar sonra veya git gamepass al. Onun içinde mc var.
aga tlauncher mı diyorum ben tlegacy sk launcher salwyrr gibi güvenilir launcherlardan bahsediyorum

Maethril_

80+ Bronze
çoğu crackli launcher sıkıntı çıkarır kesinlikle önermiyorum ama illa başka launcherda oynayacağım diyorsan lunar kullan.
Lunarda premium istiyor diye biliyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Salwyrr , Laby , Tlauncher kullandım 3 ünde de sıkıntı çıkmadı hemde aynı pc de. MBAM , Kaspersky , Norton360 , VirusTotal ilede tarattım hepsini. CPU ve GPU kullanım oranlarındada sıkıntı yok 1 yıl geçmesine rağmen. Olsa şimdiye kadar olurdu muhtemelen ama genede tedbirli olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,567
Üyeler
167,157
Son üye
squareboy
Top Bottom