2 Milyon TL Araba Önerisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Merhaba arkadaşlar şuanda fiat egea 1.6 multijet urban otomatik bir araba kullanıyoruz arabayı değiştirecez ama babam sıfır araba istiyor bu fiyatlarada sadece Chery tiggo 8 pro Max var sizce Chery alınır mı? yada bu fiyata 2. Elde temiz ne bulabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim

Çok bir bilgi sahibi olmamamla birlikte 0-Tesla 1.9Milyon,
2. Elde tavsiyem Cupra-Formentor.Tavsiye edebilirim.

dostum ekonomik suv kaliteli kendini ıspatlamış bir araç tavisye ediyim;toyota corolla cross.

dostum ekonomik suv kaliteli kendini ıspatlamış bir araç tavisye ediyim;toyota corolla cross.
2m90kya sana ben aldırırım flame x pack. tanıdığım var bir araştırmanı öneririm.

İkinci elde cupra formentor bakabilirsiniz gayet temiz güzel araçlar bide audi a5 quatro 2017-2019 arası o fiyatlar

Byd tavsiye etmiyorum aşırı fazla kazanc sagliyor Türkiye distribütörü. Tesla model Y bakiniz bende dusunuyorum.

Yenilenmiş model y şuan hem menzili çok iyi Hemde daha güzel geçen Adana da gördüm bi farkı var dikkat çekici

Evet model y aldık ablam çok ısrar etti biraz alışmak zor ama hızlanma yol tutuşu konforu gayet başarılı
Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun tek eksiği çok hız yapınca şarjı hızlı bitiyor yoksa güzel araba

Geri