Neler Yeni

2 Monitör Arasında Kaldım

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir arda Tuna
Merhaba Beyler Monitör alıcam ama arasında kaldım ikiside samsung g3 model biri 144hz biri 165hz 165hz ghosting var diyolar hangisini almalıyım bi yardım eder misiniz

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Merhaba Beyler Monitör alıcam ama arasında kaldım ikiside samsung g3 model biri 144hz biri 165hz 165hz ghosting var diyolar hangisini almalıyım bi yardım eder misiniz
165hz olanı kullandım 144 de ghosting var. 165 olan da ghostig yaşamadım ama memnun edecek bi monitör değil. Bütçen ne kadar başka monitör önerebilirim

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Uygun model istersen bu reis. Gamepower güvenmem dersen bilemem ama ben Sonic T80 2k 180hhz modelini şuan kullanıyorum çok memnunum.
Yok yine de güvenmem dersen de bunlardan birini keyfine göre seçebilirsin çok farkları yok. Benim öneri listem ilk llinkten 3. linke doğru.

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir arda Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygun model istersen bu reis. Gamepower güvenmem dersen bilemem ama ben Sonic T80 2k 180hhz modelini şuan kullanıyorum çok memnunum.
Yok yine de güvenmem dersen de bunlardan birini keyfine göre seçebilirsin çok farkları yok. Benim öneri listem ilk llinkten 3. linke doğru.
hocam 2 link te ki msi pivot oluyor mu gaming gende buldum ama pivot yazmamışlar

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
hocam 2 link te ki msi pivot oluyor mu gaming gende buldum ama pivot yazmamışlar
msi da sadece ilk link pivot diğerleri sabit maalesef o yüzden ilkini önerdim. hepsi 2024 model aynı sayılırlar bence ilkini al

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
hocam bu da pivot değilmiş boynu pivot tarzında duruyodu youtube da araştırdım asansör bile yok

Top Bottom