Monitör için tavsiye

1S0Z

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben laptopuma bağlayıp kullanabileceğim bir monitör bakıyorum. Arada lol valorant cs gibi oyunlar oynuyorum buna ek olarak kodlama yaparken kullanacağım. Birkaç monitör arasında kaldım:

- Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF (Pivot özelliği)
- AOC 24G42E
- James Donkey Rion R20
- KTC H25T7

İlerde bir sistem toplama düşüncem var o sistemde şu an alacağım monitörü 2. monitör olarak kullanmayı düşünüyorum. Şu anda bu monitörler arasında hangisini tavsiye edersiniz?

G3 Kronik onu ele direkt. 24G42E herkes öneriyor, fiyat bandında rakipsiz deniyor. Bunların arasından en mantıklı AOC olur.

G3 Kronik onu ele direkt. 24G42E herkes öneriyor, fiyat bandında rakipsiz deniyor. Bunların arasından en mantıklı AOC olur.
maksimum 4500 tl olacak şekilde pivot özelliği olan monitör önerme şansın var mı

Son düzenleme:
Fiyat olarak en makulü bu gibi duruyor. Ghosting olma durumu varmış ama fiyat bazlı bakarsak bazı şeylere göz yummak lazım. Ben biraz daha araştırma yapıyım en son bunu sipariş vereceğim galiba. Teşekkür ederim yardımın için, iyi forumlar dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Merhaba ben laptopuma bağlayıp kullanabileceğim bir monitör bakıyorum. Arada lol valorant cs gibi oyunlar oynuyorum buna ek olarak kodlama yaparken kullanacağım. Birkaç monitör arasında kaldım:

- Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF (Pivot özelliği)
- AOC 24G42E
- James Donkey Rion R20
- KTC H25T7

İlerde bir sistem toplama düşüncem var o sistemde şu an alacağım monitörü 2. monitör olarak kullanmayı düşünüyorum. Şu anda bu monitörler arasında hangisini tavsiye edersiniz?
Aoc Al geç

Geri