Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. monitör görüntü sorunu

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Merhaba arkadaşlar, Asus tuf A15 rtx 4060 - ryzen 7 7735hs modelli bir laptop sahibiyim. Bu bilgisayara harici olarak bir monitör bağlıyorum. Samsung G6 2k VA.
Monitörü bağladığım zaman, laptop ekranı siyah oluyor ve monitöre görüntü bir kaç saniyeliğine geliyor, daha sonra monitör cihaz algılandı vs deyip pc ye bağlanmaya çalışıyor. Arkasından görüntü monitörden gidip sadece laptop da görüntüleniyor. Görüntü ayarlarından sadece 2. de göster veya yinele, genişlet gibi fonksiyonlar çalışmıyor.

Görselde görüldüğü gibi monitör pc yi görüyor, pc de monitörü görüyor. NVİDİA denetim masasından çoklu ekran kısmında 2. monitörü seçince onaylıyorum daha sonra geri seçimi iptal ediyor. Sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-11 231357.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-11 231357.png
    36 KB · Hit: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-01-11 231506.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-11 231506.png
    24.1 KB · Hit: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-01-11 232216.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-11 232216.png
    32.7 KB · Hit: 25

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tuğra Yıldız
laptopta mux switch mevcut mu evet ise onu kullaniyor musun?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba arkadaşlar, Asus tuf A15 rtx 4060 - ryzen 7 7735hs modelli bir laptop sahibiyim. Bu bilgisayara harici olarak bir monitör bağlıyorum. Samsung G6 2k VA.
Monitörü bağladığım zaman, laptop ekranı siyah oluyor ve monitöre görüntü bir kaç saniyeliğine geliyor, daha sonra monitör cihaz algılandı vs deyip pc ye bağlanmaya çalışıyor. Arkasından görüntü monitörden gidip sadece laptop da görüntüleniyor. Görüntü ayarlarından sadece 2. de göster veya yinele, genişlet gibi fonksiyonlar çalışmıyor.

Görselde görüldüğü gibi monitör pc yi görüyor, pc de monitörü görüyor. NVİDİA denetim masasından çoklu ekran kısmında 2. monitörü seçince onaylıyorum daha sonra geri seçimi iptal ediyor. Sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
windows+p ye yapinca da mi gelmiyor?

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yok gelmiyor. Bunlara ek şöyle bir sorun da yaşıyordum, mesela ekran geldi ya, sadece 2. Ekranda göster veya ekranları yinele gibi seçenekleri değiştirdiğim zaman, 2. Ekranın bağlantısı direkt kopuyor, ana ekranda kararıyor ve hdmı ı çekip 3-4 dk geçtikten sonra ekran geliyor ana ekran için. Aynı durum HDR açıp kapatınca da yaşanıyor.

Bazen kapatıp açmadan ekran gelmediği oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta Nvidia denetim nasasından gsync - ekran biti falan değişince bile monitöre gelen görüntü gidiyor geri de gelmiyor. Ana ekrana da gelmiyor kapatıp açınca düzeliyor

Son düzenleme:

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Arkadaşlar bi çözüm yolu bilen yok mu? İki gündür uğraşıyorum hdmı kablosu aldım yeni, yine şu sorunlar devam ediyor. Herhangi bir ekran ayarını değiştirince örneğin, hdr açıp kapatma, Hz değiştirme gibi ekran gidip gelir ya, gidip gelmiyor bit türlü.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Hocam yok gelmiyor. Bunlara ek şöyle bir sorun da yaşıyordum, mesela ekran geldi ya, sadece 2. Ekranda göster veya ekranları yinele gibi seçenekleri değiştirdiğim zaman, 2. Ekranın bağlantısı direkt kopuyor, ana ekranda kararıyor ve hdmı ı çekip 3-4 dk geçtikten sonra ekran geliyor ana ekran için. Aynı durum HDR açıp kapatınca da yaşanıyor.

Bazen kapatıp açmadan ekran gelmediği oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta Nvidia denetim nasasından gsync - ekran biti falan değişince bile monitöre gelen görüntü gidiyor geri de gelmiyor. Ana ekrana da gelmiyor kapatıp açınca düzeliyor
hdmi kablosunu anakarta tak islemciden goruntu al belki ekran kartindadir sorun

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
hdmi kablosunu anakarta tak islemciden goruntu al belki ekran kartindadir sorun
Laptop kullanıyorum hocam, tek giriş var mux swithc ile değiştriyorum. Ekran kartında nasıl bir sorun olabilir ki? Bunun dışında bir sorun yok çünkü.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Laptop kullanıyorum hocam, tek giriş var mux swithc ile değiştriyorum. Ekran kartında nasıl bir sorun olabilir ki? Bunun dışında bir sorun yok çünkü.
pardon dikkat etmemisim. o zaman rtx 4060 i devre disi burakin amd dahili gpu dan goruntu alin cunki bende eskiden gtx1060 laptop vardi sonra onun ekran kartinda sorun cikinca benzer sorunlar yasadim bende monitore hic goruntu vermiyordu bazen intel graphicse gectim cozuldu meger ekran karti arizaliymis sonra tam bozuldu tamircide yoktu kaldi oyle

Top Bottom