Neler Yeni

2. Monitörde mouse kayboluyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Selam Arkadaşlar. Ben laptop + 2 monitör kullanıyorum. Toplamda 3 ekran var. 3. ekranı yeni aldım. Monitörü 100Hz ye aldığımda 10 bit olarak kullanamıyorum. 6 bit e düşüyor. 60 Hz de kullanınca 10 bit oluyor ancak bu sefer de mouse bazen sönüp kayboluyor. Özellikle bir yazıyı veya excelde bir bölümü seçerken kaybolunca rahatsız ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? neden oluyor bu sorun? Diğer ekranlarım 8 bit 3. monitör 10 bit.

Ayrıca 10 bit olarak 100 Hz neden kullanılmıyor?

Laptop: Huawei D16
Monitörüm: Samsung viewfinity s6 27 inç (2024 model olan)

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,739
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
diğer monitörü type c girişinden bağlıyorsanız çıkış hızı yüzünden 100hz de 6 bite sınırlandırıyordur ama mouse un sönmesini bilmiyorum

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer monitörü type c girişinden bağlıyorsanız çıkış hızı yüzünden 100hz de 6 bite sınırlandırıyordur ama mouse un sönmesini bilmiyorum
evet hocam type c üzerinden bağladım. laptopta başka giriş yok çünkü. 60 Hz 10 bit kullanırım sıkıntı yok da mouse sönmesi deli etti beni, sürekli sönüp duruyor rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum şimdi kurcalarken farkettim sıkıntı HDR ile ilgiliymiş. 10 bit HDR kapattım mouse düzeldi ancak 10 bit de 8 bit e düştü.. 10 bit HDR açıkken mouse neden kayboluyor hala anlayamadım

Son düzenleme:
Top Bottom