2 ölü piksel ve iade

lyutnık

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
hp omen 25i monitörü aldım 2 adet ölü piksel çıktı sizce iade etsem gigabyte ın monitörünü alabilir miyim indirim bitmeden? ışık sızması falan da var iadenin kabulü paranın yatması falan desek 5 6 günü bulur herhalde indirime yetişir miyim sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada indirim biterse önereceğiniz başka monitör var mı bütçe max 4500

sürekli indirime giriyor zaten g24f2

hangi sıklıkla giriyor o süre boyunca monitörsüz kalıcam

ürünün ayıplı olduğunu ve değişim istediğinizi söyleyip şansnzıda deneyebilirsiniz monitörsüz kalırım endişeniz varsa

ürünün ayıplı olduğunu ve değişim istediğinizi söyleyip şansnzıda deneyebilirsiniz monitörsüz kalırım endişeniz varsa
bunu bende düşündüm ama satışta değil stok yok gözüküyor

aslında ölü piksel beni çok rahatsız etmiyor ışık sızması biraz sıkıntı

ışık sızması çok değilse ipslerde hep olur zaten sadece siyahta belli olur ama rahatsız edecek derecede ise farklı renklerde bile satıcıya sor hocam cevaplarlar

Reis her firma iade almaz nerden aldın

Reis her firma iade almaz nerden aldın
hepsiburada. satıcıya sordum 2 ölü piksel ve ışık sızması var diye hepsiburada üzerinden talep açıp ürünü tarafımıza yollayabilirsiniz dedi

ışık sızması çok değilse ipslerde hep olur zaten sadece siyahta belli olur ama rahatsız edecek derecede ise farklı renklerde bile satıcıya sor hocam cevaplarlar
4 köşede de var rahatsız etmese bile ekranın 4 bir yanında olması sıkıntı

hepsiburada. satıcıya sordum 2 ölü piksel ve ışık sızması var diye hepsiburada üzerinden talep açıp ürünü tarafımıza yollayabilirsiniz dedi

Hepsiburadaysa alır hocam arkadaş da iade etti aldılar sende uğraşma mideni bulandırdıysa iade et gitsin

Hepsiburadaysa alır hocam arkadaş da iade etti aldılar sende uğraşma mideni bulandırdıysa iade et gitsin
peki bu monitör nasıl sizce gigabyte dan iyi midir onun indirimi biterse bunu alabilirim

satıcı hepsiburada değil ama yinede iade alır yorumlarda iade de sıkıntı çıkmadığını söyleyenler var

alır muhtemelen değişim mi istedin iade mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,789
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034