Yardım 2 pin molex

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar, kasama yeni fan almaya karar verdim ve kasamın içini açıp boşta fan güç çıkışı olmadığını gördüm. Kendi kasamın kablolalarını molex girişiyle bağlamışlar (fotoğraf ekte) molex gişirim 2 pinli.
İnternette molex fan çoklayıcılara baktım ama hepsi 4 pinli, 2 pinlisini bulamamadım.
https://urun.n11.com/overclock-urun...Ync_ib1ict4nVugPbILliH-USruXrW-8aAnUUEALw_wcB
Bu ürünü alsam ekte gördüğünüz gibi 2 pinli molex girişime taksam, en azından iki fan çıkışını kullanabilir miyim?

Ekler

• DSC_0229.webp
    DSC_0229.webp
    930.5 KB · Hit: 119
  • DSC_0229.webp
    DSC_0229.webp
    930.5 KB · Hit: 101
  • DSC_0229.webp
    DSC_0229.webp
    930.5 KB · Hit: 96
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bobo
Benim fanda öyleydi

• Beğen
  • Beğen
  • Beğen
Molex bağlantısı varsa alabilirsin.
Teşşekkürler ama soruma hala cavap bulamadım, yukarıda koyduğum linkteki molex fan çoklayıcıyı alsam 2 fan çıkışını kullanabilir miyim?
Çünkü internette 1 tane 2 pin molex çıkışlı fan bulabildim o yüzden fan çoklayıcıya yönelesim var.

• Beğen
Teşşekkürler ama soruma hala cavap bulamadım, yukarıda koyduğum linkteki molex fan çoklayıcıyı alsam 2 fan çıkışını kullanabilir miyim?
Çünkü internette 1 tane 2 pin molex çıkışlı fan bulabildim o yüzden fan çoklayıcıya yönelesim var.
Alabilirsin.

• Beğen
Hiçbirşey almana gerek yok sadece molex uçlu fan al. Hepsini art arda takarsın çoklayıcıya gerek yok. Molex uçların her iki tarafı da kullanılabilir.

• Beğen
İlgilendiğiniz için teşşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbirşey almana gerek yok sadece molex uçlu fan al. Hepsini art arda takarsın çoklayıcıya gerek yok. Molex uçların her iki tarafı da kullanılabilir.
biliyorum iki taraflı kullanabildiğimi, benim kasamda da öyle takılı zaten ama istediğim 2 pin molex uçlu bulamıyorum yurtiçi sadece 1 ürün var.

İlgilendiğiniz için teşşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum iki taraflı kullanabildiğimi, benim kasamda da öyle takılı zaten ama 2 pin molex uçlu bulamıyorum yurtiçi sadece 1 ürün var.
2 pin artı eksi uçlardır. Sadece 2 pinli fan kalmadı artık o yüzden bulamıyorsun. Aldığın fanlar molex girişli olsun 2-3-4 pin fark etmez. Takarsan gene çalışır.

sıkıntı olmaz o şekilde olması

Geri