günlük kullanım miktarını kaçırmazsan sorun olmaz bir gün birinden diğer gün diğerinden kullanabilirsin gün içi 1-2 ölçek tüketilebilir. Yeni başlıyorsan 1 ölçek ile başla yediğin besinlerden de protein alıyorsun zaten. Fazla alımı kas yerine tam tersi yağ olarak sana geri döner haberin olsunMerhaba
Protein tozuna başlıyacağım
2 tanesini ayrı ayrı ,yada birleştirip (aynı zaman diliminde) içsem zararlı olurmu
Bide whey protein tozunun kalitelisini (fiyat önemli değil) öneribilecek varmı?
İhtiyaçtan fazla protein alımı yağ olarak dönmez. Fazla kalori yağ olarak döner.günlük kullanım miktarını kaçırmazsan sorun olmaz bir gün birinden diğer gün diğerinden kullanabilirsin gün içi 1-2 ölçek tüketilebilir. Yeni başlıyorsan 1 ölçek ile başla yediğin besinlerden de protein alıyorsun zaten. Fazla alımı kas yerine tam tersi yağ olarak sana geri döner haberin olsun
Hardline , Bigjoy , Weider , Optimum , ESN markalarını tercih edebilirsin tat konusunu kendin belirle daha iyi . Şahsen ben çikolatalıyı fazla sevmiyorum çilekli veya muzlu daha tabi sahlepli falan da var değişik tatlar mevcut
protein de bir kaloridir 1Gr protein = 4kcal , video özeti şu karbonhidratlar kadar fazla yağlanma yapmasada fazla tüketimi yağlanmaya sebep verebilir. Ben uyarımı yaptım gerisi arkadaşa kalmışİhtiyaçtan fazla protein alımı yağ olarak dönmez. Fazla kalori yağ olarak döner.
whey protein tozunun kalitelisini (fiyat önemli değil) öneribilecek varmı?
![]()
Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr - Whey Protein
%23 BCAA, %20 izole whey protein. Ultra filtrasyonlu üretim, B6'lı ve glutaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
https://www.supplementler.com/urun/...utm_source=affiliate&utm_medium=akakce&v=1.65![]()
Scitec Whey Professional Whey Protein 2350 Gr - Whey Protein
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Bu da iyi protein tozu ancak para önemli değil diyor Weider bu piyasanın piridir.
Optimum gold nasıl?? Bide bunların kaliteli olması nelere bağlı?Bu da iyi protein tozu ancak para önemli değil diyor Weider bu piyasanın piridir.