2 protein tozunu aynı anda kullanmak

As1m

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba
Protein tozuna başlıyacağım
2 tanesini ayrı ayrı ,yada birleştirip (aynı zaman diliminde) içsem zararlı olurmu
Bide whey protein tozunun kalitelisini (fiyat önemli değil) öneribilecek varmı?

Bir tepkime olmaz fakat neden böyle bir aksiyona giriyorsun daha farklı bir etkisi olmayacak tek tip ilerlemek daha mantıklı.

Merhaba
Protein tozuna başlıyacağım
2 tanesini ayrı ayrı ,yada birleştirip (aynı zaman diliminde) içsem zararlı olurmu
Bide whey protein tozunun kalitelisini (fiyat önemli değil) öneribilecek varmı?
günlük kullanım miktarını kaçırmazsan sorun olmaz bir gün birinden diğer gün diğerinden kullanabilirsin gün içi 1-2 ölçek tüketilebilir. Yeni başlıyorsan 1 ölçek ile başla yediğin besinlerden de protein alıyorsun zaten. Fazla alımı kas yerine tam tersi yağ olarak sana geri döner haberin olsun

Hardline , Bigjoy , Weider , Optimum , ESN markalarını tercih edebilirsin tat konusunu kendin belirle daha iyi . Şahsen ben çikolatalıyı fazla sevmiyorum çilekli veya muzlu daha iyi tabi sahlepli falan da var değişik tatlar mevcut

Son düzenleme:
günlük kullanım miktarını kaçırmazsan sorun olmaz bir gün birinden diğer gün diğerinden kullanabilirsin gün içi 1-2 ölçek tüketilebilir. Yeni başlıyorsan 1 ölçek ile başla yediğin besinlerden de protein alıyorsun zaten. Fazla alımı kas yerine tam tersi yağ olarak sana geri döner haberin olsun

Hardline , Bigjoy , Weider , Optimum , ESN markalarını tercih edebilirsin tat konusunu kendin belirle daha iyi . Şahsen ben çikolatalıyı fazla sevmiyorum çilekli veya muzlu daha tabi sahlepli falan da var değişik tatlar mevcut
İhtiyaçtan fazla protein alımı yağ olarak dönmez. Fazla kalori yağ olarak döner.

İhtiyaçtan fazla protein alımı yağ olarak dönmez. Fazla kalori yağ olarak döner.
protein de bir kaloridir 1Gr protein = 4kcal , video özeti şu karbonhidratlar kadar fazla yağlanma yapmasada fazla tüketimi yağlanmaya sebep verebilir. Ben uyarımı yaptım gerisi arkadaşa kalmış

https://www.supplementler.com/urun/...utm_source=affiliate&utm_medium=akakce&v=1.65
Bu nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,658
Son üye
ismailkartalw
Geri