Neler Yeni

Çözüldü✓ 2 ram markası arasında kaldım

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
bu iki ram arasında kaldım sizce patriot güzel bir marka mıdır cl ve mhz değerleri aynı arada ki gözlemlediğim kadarıyla tek fark marka ve arada 1100 tl oynuyor toplayacağım pc sağlam bileşenlerden oluşuyor fikirlerinizi merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iki ram arasında kaldım sizce patriot güzel bir marka mıdır cl ve mhz değerleri aynı arada ki gözlemlediğim kadarıyla tek fark marka ve arada 1100 tl oynuyor toplayacağım pc sağlam bileşenlerden oluşuyor fikirlerinizi merak ediyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
Anakartına bakmadan bile kingston daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kingston firması her zaman anakart üreticileriyle iyi anlaşır. Hiç şüphesiz sorun yaşama ihtimalinin en az olduğu marka.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartına bakmadan bile kingston daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kingston firması her zaman anakart üreticileriyle iyi anlaşır. Hiç şüphesiz sorun yaşama ihtimalinin en az olduğu marka.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3R2...333&creativeASIN=B0C3R2TXHJ&linkCode=asn&th=1 anakart modeli bu kafayı yiyecem 20 dakika önce 6500tl idi fiyatı 7500e çıkarmışlar bir anda

bu arada s*nerji bilgisayardan alırsam 70 lira kargo ucretı 4 taksıt falan derken bana 4100 e gelmiş olucak k*ngston u 3 taksıt vade farksız da alabılırım

EsdeathSama

80+ Bronze
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3R2...333&creativeASIN=B0C3R2TXHJ&linkCode=asn&th=1 anakart modeli bu kafayı yiyecem 20 dakika önce 6500tl idi fiyatı 7500e çıkarmışlar bir anda
Anakartına göre ram uyumluluğu şöyle
kingston
1731418045997.png

patriot
1731418063838.png

Patriot Viper ram alırsan çalışmaz mı dersen çalışır. Fakat olası mavi ekran, kararsızlık, expo desteği veya ilk açılışlarda görüntü gelmemesi gibi sorunlar yaşanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berhan
Bu patriot ramlerin uyumluluk problemi var. anakartın destek listesinde gözükmüyor. redditteki bir yoruma göre ince ayar yapınca problemsiz çalışıyor.

ddr4 olsaydı anakart uyumluluk listesinde görmeseniz bile problem çoğunlukla olmuyordu. şimdi dikkat etmek lazım yoksa tercih etmemek iyi olur.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartına göre ram uyumluluğu şöyle
kingston
Alıntıyı görüntüle
patriot
Alıntıyı görüntüle

Patriot Viper ram alırsan çalışmaz mı dersen çalışır. Fakat olası mavi ekran, kararsızlık, expo desteği veya ilk açılışlarda görüntü gelmemesi gibi sorunlar yaşanabilir.
patriot uyumlu değil miymiş yani

Bu patriot ramlerin uyumluluk problemi var. anakartın destek listesinde gözükmüyor. redditteki bir yoruma göre ince yapınca problemsiz çalışıyor.
aynı sorun king için de geçerli mi peki

EsdeathSama

80+ Bronze
patriot uyumlu değil miymiş yani

aynı sorun king için de geçerli mi peki
Hayır kingston alıp anakartın düz expo profilini açarsanız sorunsuz çalışır. Patriot ise sizi çok uğraştırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
İkisininde cl değeri 30
İkisinde de soğutucu plak mevcut
İkisininde Mhz değerleri aynı

Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi ben oyumu Kingston’dan yana kullanıyorum. Bir önceki ssd konusunda ki Samsung ne ise burada da Kingston o.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

kingston daha iyidir

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
İkisininde cl değeri 30
İkisinde de soğutucu plak mevcut
İkisininde Mhz değerleri aynı

Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi ben oyumu Kingston’dan yana kullanıyorum. Bir önceki ssd konusunda ki Samsung ne ise burada da Kingston o.
kingston daha iyidir
Hayır kingston alıp anakartın düz expo profilini açarsanız sorunsuz çalışır. Patriot ise sizi çok uğraştırır.
hepinize teşekkür ederim kingston alıcam o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Nik Flatron
Şu an bugün aldığım patriot xtreme 5 7600 ramleri tm5 testine soktum. Ramin expo desteği yok ve anakrtımın qvl listesinde de yok, ama ben zaten manuel ayarlamak için almıştım. Ayarlar şöyle
6400 1T cl30 38 38
Fclk 2133 vsoc 1,26
Vdd 1,45
Vddq 1,43
Vddio 1,33
17 tur test başarılı geçti. Kaldı 8 tur. Ramler harika, pmic üzerinde bile termal pad var ve test sırasında 45 dereceyi geçmedi. Test bitince zentimings atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,878
Üyeler
161,354
Son üye
Gorkor
Top Bottom