Yanlış, uyumsuz olma ihtimali var.frekans hızları ve cl değerleri aynı olsun marka fark etmez
ne gibi söyleyebilir misin yanlış anlama bilmediğimden soruyorum arkadaşım 2. yi farklı taktı stabil çalışıyorYanlış, uyumsuz olma ihtimali var.
Çipler farklı olursa sorun çıkabilir, her RAM'in çipi aynı değil. Arkadaşının şansına uymuş, uymayadabilirdi.ne gibi söyleyebilir misin yanlış anlama bilmediğimden soruyorum arkadaşım 2. yi farklı taktı stabil çalışıyor
Fark eder. Aynı marka ve aynı model olsa bile içerisindeki çip farklı olduğu için uyumsuzluklar olabiliyor. Bu sebeple tıpa tıp aynı ramleri almakta fayda var.frekans hızları ve cl değerleri aynı olsun marka fark etmez
Ancak çipi farklı olup stabil çalışan arkadaşlar var forumda.Çipler farklı olursa sorun çıkabilir, her RAM'in çipi aynı değil. Arkadaşının şansına uymuş, uymayadabilirdi.
Kesinlikle çıkartır demiyoruz, sorun çıkartma ihtimali var. Bu yüzden işi garantiye al diyoruz. Ama tabi ki farklı takip sorun yaşamayan da çok. Mesela benne gibi söyleyebilir misin yanlış anlama bilmediğimden soruyorum arkadaşım 2. yi farklı taktı stabil çalışıyor
Kesin değil işte, şans işi.Ancak çipi farklı olup stabil çalışan arkadaşlar var forumda.Onlar tüm şansını kullanmış muhtemelen.
![]()
bilgilendirme için teşekkür ederim :=)Kesinlikle çıkartır demiyoruz, sorun çıkartma ihtimali var. Bu yüzden işi garantiye al diyoruz. Ama tabi ki farklı takip sorun yaşamayan da çok. Mesela ben![]()